Apartamentul lui Borcea din Miami s-a devalorizat cu un milion de dolari! Românul a renunțat să-l mai vândă iar acesta stă gol de la plecarea Alinei Vidican | EXCLUSIV

Cristian Borcea a rămas cu apartamentul din Miami nelocuit și așteaptă ca valoarea acestuia să crească pentru a-l putea scoate din nou la vânzare. 

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cristi Borcea deține un apartament la Miami, pe malul oceanului, însă acesta zace nelocuit de mai bine de un an și jumătate, după ce Alina, fosta soție a milionarului, a părăsit imobilul. Borcea a încercat să-l vândă de mai multe ori, însă în acest noment penthouse-ul a fost delistat de agențiile imobiliare americane. Cel mai probabil, acest lucru s-a întmplat după ce piața imobiliară din Miami s-a prăbușit cu peste 30%.

fara descriere

Astfel, dacă în urmă cu 2 ani, aparatmentul românului era scos la vânzare cu aproape 3 milioane dolari, acesta a ajuns să valoreze puțin peste 2 milioane dolari. Cum Borcea nu este genul de afacerist căruia să-i placă să piardă, acesta a preferat să-l scoată de la vânzare până când prețurile vor începe din nou să urce. 

Citeste si: Cristi Borcea şi-a tras plajă de fiţe la Olimp! Vrea să facă şi un centru SPA la malul Mării Negre! FOTO

Citeste si: Nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul de debut! Frumoasa Tinna Latina a devenit marcă înregistrată! VIDEO

Citeste si: Războiul dintre Valentina Pelinel și Alina Vidican îl arde la buzunare pe Cristi Borcea! Dezvăluiri exclusive

Borcea a plătit 1,5 milioane când l-a cumpărat

Interesant este că, totuși, chiar dacă ar găsi mâine un client care să-i achite prețul zonei, Cristi Borcea tot ar ieși în câștig dacă ar trage linie Asta pentru că românul a plătit ”doar” 1,5 milioane dolari atunci când l-a achiziționat. Așadar, avantajul ar fi tot de partea acestuia cu aproximativ 500.000 dolari. 

fara descriere

Nu trebuie uitat faptul că deținerea unui astfel de imobil este un lux în sine, chiar dacă acesta nu este locuit. Impozitul mediu plătit de proprietar este de 30.000 dolari pe an.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate