Nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul de debut! Frumoasa Tinna Latina a devenit marcă înregistrată! VIDEO

Nu mai e un secret că nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul. WOWbiz.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Maria Cristina Călin (21 de ani), fiica surorii lui Borcea, vrea să dea lovitura în showbiz. (vezi cum îl arde pe Borcea la buzunare războiul dintre Valentina Pelinel şi Alina Vidican)

Citeste si: Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani! Angelo şi Melisa au primit un tort de la copiii Alinei Vidican, ai Valentinei Pelinel şi ai avocatei Simona Voiculescu! FOTO

Citeste si: Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul până la 38 de ani! Vezi motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea nu a mai dat examen!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Bacalaureat 2019. Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă: „Am avut acolo o relaţie şi... Ce, voi vreţi să-mi spuneţi că n-aţi făcut niciodată şmecherii la examene?”

Nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul. A înregistrat numele de scenă la OSIM

Ea şi-a luat numele de scenă Tinna Latina, pe care l-a înregistrat la OSIM, la începutul acestui an, devenind astfel marcă înregistrată. Acum câteva zile, ea a lansat şi teaser-ul primului ei videoclip, numit chiar Tinna Latina.

Nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul. Maria este studentă la Facultatea de Drept 

Se ştie că nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul. Maria este studentă la Facultatea de Drept şi a câştigat mai multe premii la diverse concursuri de muzică. Deocamdată, unchiul Cristi Borcea îşi susţine nepoata din închisoare, acolo unde ispăşeşte condamnarea de 5 ani, primită în Dosarul Retrocedărilor.  

 

Galerie foto 
Citește și:

Scandalul mocnit dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel! Detalii bombă despre cum se înțeleg ”femeile lui Borcea” EXCLUSIV

Dacă o vede Valentina Pelinel așa, înnebunește de ciudă! Ce se întâmplă cu Alina Vidican, rivala actualei doamne Borcea

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Cristi Borcea o să facă spume în închisoare când o să vadă fotografia asta! Fiul său a petrecut Ziua copilului cu Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea! FOTO

Cea mai veche afacere a lui Cristi Borcea l-a sărăcit pe soţul Valentinei Pelinel! Din închisoare, a fost nevoit să plătească datorii de peste 8 milioane de euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies