Apelul disperat al unui tată care de 20 de ani nu mai știe nimic de fiica lui: „Mirela, dă-mi un semn de viață”

Un bărbat din Vaslui face un apel disperat. De 20 de ani nu mai știe nimic despre fiica luii, Mirela.

Autor: M.B.

In articol:

Mirela Cristina Roznov a dispărut de acasă în urmă cu 20 de ani. Părinții ei nu mai știu nimic de ea, dar tatăl crede că a plecat de bunăvoie după o ceartă cu partenerul de viață al mamei.

„A dispãrut în 1999, la vârsta de 21 de ani.

Eu eram divortat de sotie, pe atunci munceam în strãinãtate, la turci. Fosta mea sotie trãia în casã cu concubinul ei si cu fiica noastrã. Din ce am auzit si eu, pe ici pe colo, concubinul fostei mele sotii s-ar fi dat la fata mea, a si bãtut-o. De aici ar fi pornit toatã treaba. Ãsta a fost motivul pentru care ar fi plecat.

Eu când m-am întors înapoi în tarã n-am mai gãsit-o acasã. M-am interesat peste tot, m-am interesat pe la mai multe mãnãstiri din judet de soarta ei, pentru cã fata mea a avut de micã o înclinatie cãtre viata de mãnãstire. Când stãteam la apartament în oras, întotdeauna veneau mãicute si cãlugãri la usa noastrã si-i dãdeau biblii si cãrti de rugãciuni fiicei mele. Discutiile se purtau doar la usã, niciodatã nu i-a invitat în casã. Mai târziu, dupã aproape un an de zile, fiica mea s-a dus la mãnãstire la Fâstâci.

S-a îmbrãcat în haine de mãicutã si a stat acolo câteva luni.

Rudele noastre, când au aflat asa ceva, au mers în vizitã la ea. Nu le-a venit sã creadã când au vãzut-o îmbrãcatã în straie bisericesti. Au încercat sã o convingã sã nu meargã pe calea asta, dar n-au reusit. Atunci a intervenit preotul de acolo si a întrebat-o dacã e convinsã cã vrea sã devinã mãicutã, pentru cã dacã va alege drumul ãsta, neamurile ei nu vor fi de acord si se vor îmbolnãvi.

Asa s-a întors fata mea înapoi de la mãnãstire”, a declarat Licutã Roznov, tatãl Mirelei, pentru Vremea Nouă.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face acuzații grave: „Procurorul nu a deschis dosar penal, după ce Alexandra a sunat la 112”

Mirela a plecat definitiv de acasă

La un an și jumătate după ce s-a întors acasă, Mirela a plecat din nou. De data aceasta, nu s-a mai întors și nimeni nu știe nimic de ea.

„Dupã un an si jumãtate de la întâmplarea asta iar a dispãrut. Eu zic cã e plecatã tot pe la vreo mãnãstire, departe de judetului nostru, ca sã nu mai putem lua legãtura cu ea. Am anuntat disparitia ei la Politie, dar ni s-a spus cã ei nu au suficiente fonduri sã meargã sã o caute pe la toate mãnãstirile din tarã.

Eu bãnuiesc cã fata mea ar fi acum la o mãnãstire în judetul Constanta, pe lângã Techirghiol. Bãnuiesc asta pentru cã în ziua disparitiei a vãzut-o cineva la trenul de 22:30, care la acea vreme ducea la Constanta. Mai era cu încã o fatã. Înainte sã plece a lãsat, la un bar din zona Gãrii, geanta cu strictul necesar. A luat cu ea doar buletinul, permisul de conducere si 15 lei.

As vrea sã stiu doar dacã mai trãieste, pentru cã de la Evidenta Persoanelor ni s-a transmis cã ea nu si-a mai schimbat actele de identitate de când a plecat de acasã. Ne gândim la ce e mai rãu de când cu cazul ãsta de la Caracal, mai ales cã în ãstia 20 de ani nu a mai dat niciun semn de viatã. Tot ce vreau acum e sã stiu cã fata mea este bine, pentru cã ea e singurul copil pe care îl mai am”, a mai declarat tatãl Mirelei.

sursa foto: Vremea Nouă

 

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea inginerului ajuns cerșetor la metrou, în București, s-a sfârșit tragic! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu, după ce drama lui a devenit virală

Din 26 august, “Teo Show” si “In cautarea adevarului”, revin cu noi sezoane, la Kanal D! Mesajul lui Teo catre telespectatori: “O fi buna vacanta, nu zic ba, dar fara...

Paula, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe un băiat!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Directorul Pfizer, previziuni incredibile despre COVID-19: Va deveni ca gripa. Când ne vom trăi vieţile normal

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Leacul care ne-ar putea proteja de Covid-19. Se poate dizolva în apă. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies