Armin Nicoară a făcut o aroganţă ce poate scandaliza Biserica Ortodoxă Română: “Să nu păcătuiești în sacoul ăsta!” FOTO

Armin Nicoară poate stârni mânia Bisericii după ce a dat comandă de o haină cu motive religioase.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Armin Nicoară poate stârni mânia Bisericii din cauza unei alegeri legate de hainele sale. Recent, saxofonistul a fost la un croitor căruia i-a dat o comandă specială, un sacou pe căptuşeala căruia este imprimată o scenă biblică de pe peretele Mânăstirii Voroneţ. Astfel, pe sacoul lui Armin apar mai mulţi sfinţi, iar el a fost tare încântat, mai ales că apare şi numele său pe interior. "Albastru de Voroneţ", a postat, satisfăcut, saxofonistul. “Vezi să nu păcătuiești în sacoul ăsta!”, i-a transmis un prieten.

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Olguta Berbec si Vladuta Lupau

Citeste si: O romanca de 26 de ani a cucerit SUA cu vocea sa! Afla povestea Vladutei Lupau

Citeste si: Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

Armin Nicoară a apărut recent în prim-plan, după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău, care este măritată. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus cântăreaţa de muzică populară pentru Cancan. (vezi cum arată vila luxoasă a lui Armin Nicoară)

fara descriere

Armin Nicoară poate stârni mânia Bisericii: “Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat"

“Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”,  a mai mărturisit Armin.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate