Armin Nicoară, atingeri suspecte cu o altă artistă, înainte de nuntă! Claudia Puican a văzut întreaga scenă

Imaginile au fost făcute publice chiar de către Armin Nicoară pe contul său personal de Instagram.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și urmează ca în scurt timp să-și ducă relația la un alt nivel. În urmă cu câteva zile, artistul a îngenuncheat în fața partenerei sale de viață și i-a pus marea întrebare la care ea spus cel mai răspicat „da” din viața ei.

Se pare că evenimentul nu se va lăsa așteptat, căci cei doi se află deja în Turcia, acolo unde ar urma să aibă loc și evenimentul. 

Alături de ei se află un cerc restrâns de prieteni, dar și cele mai importante rude. Astfel că fanii au avut de-a dreptul un șoc când au văzut ultimele imagini postate de saxofonist la InstaStory. Armin Nicoară i-a dat două palme peste posterior unei colege de breaslă și a filmat totul. Ba chiar se vede și Claudia Puican în imagini, care a văzut întreaga scenă! 

Armin Nicoară, gest total neașteptat cu o colegă de breaslă în fața viitoarei sale soții 

Saxofonistul și partenera lui de viață urmează să facă un pas important în relația lor. După ce o bună bucată de timp au vorbit despre căsătorie, iată că acum evenimentul are loc în Antalya, într-un resort de lux.

Înainte de nuntă, Armin Nicoară, Claudia Puican, alături de alți prieteni, colegi de breaslă de-ai lor, s-au relaxat pentru câteva momente sub razele calde ale soarelui. 

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă în stil turcesc! Cum vor celebra cererea în căsătorie? "Va fi o pre-nuntă"| EXCLUSIV

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ei bine, a fost momentul în care artistul a scos telefonul mobil și a început să aibă un dialog savuros cu Andrada Cernea, solista de muzică de petrecere.  

Armin Nicoară: Astăzi mai am voie să o dau pe Andrada cu soluție de soare!

Andrada Cernea: Astăzi fără! 

Citeste si: Armin Nicoară i-a pus inelul pe deget Claudiei Puican! Modul în care a cerut-o e mai ceva ca în povești! "Acum este Claudia Nicoară, nu mai este Claudia Puican"| EXCLUSIV

Ei bine, imediat după ce artista i-a spus că nu are nevoie de protecție solară, Armin Nicoară a făcut un gest absolut neașteptat chiar de față cu viitoarea lui soție. Saxofonistul a pălmuit-o peste posterior pe colega lui de breaslă, iar Claudia Puican nu a schițat niciun gest, după ce a fost martoră la întreaga scenă. Se pare că aceasta este obișnuită cu glumele lui și nu este deranjată de ele. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a cerut-o Armin Nicoară pe Claudia Puican în căsătorie? Artista a crezut că este o glumă: „Ea nu s-a așteptat”

Armin Nicoară, imagini neașteptate cu Claudia Puican. Artista a avut nevoie de intervenția medicilor: „Să te faci bine, da?”

Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, scandalul momentului. Ce a ieșit acum la iveală despre ei? Nimeni nu și-a dat seama: „Mă simt șocată”

S-au terminat problemele pentru 5 zodii. Urmează o perioadă incredibilă

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

China trimite trupe în Rusia. Breaking News

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies