Vedete

Aroganţa lui Dani Mocanu! Ce a decis manelistul după ce a devenit cel mai ascultat artist din România

Dani Mocanu a luat o decizie cât se poate de dură cu privire la viitorul său, mai ales în ceea ce priveşte cariera lui muzicală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu C. Munteanu


Aroganţa lui Dani Mocanu! Ce a decis manelistul după ce a devenit cel mai ascultat artist din Româniaicon photo

Mai exact, simţind momentul oportun, manelistul nu a stat pe gânduri şi a anunţat, public, organizatorii de evenimente care îl vor pe Dani Mocanu în mijlocul unor petreceri că tariful lui s-a schimbat...

Astfel, chiar după Revelion, după ce datele cu privire la succesul său muzical au fost date publicităţii, Dani Mocanu, unul dintre puţinii manelişti care se impresariază singur, a decis să anunţe noile tarife pentru evenimente. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, pentru a nu se complica prea mult la calcule, Dani Mocanu a anunţat că fiecare prestaţie pe care o va avea, fie în România, fie în străinătate, va fi de două ori mai scumpă. ”1 ianuarie 2019 - începem anul în forţă maximă la nivelul cel mai înalt din România. Sunt locul 1 peste tot ceea ce înseamnă muzică în România, indiferent de genul muzical. Cu această ocazie vă anunţ că, începând de acum, preţul pentru evenimente marca Dani Mocanu sau piese făcute la cerere, va fi dublu faţă de anul 2018”, este anunţul care a pus pe jar întreaga suflare manelistică de la noi.

Aroganţa lui Dani Mocanu! Ce a decis manelistul după ce a devenit cel mai ascultat artist din România

Culmea, deja, spun sursele noastre, în ciuda preţului care depăşeşte lejer câteva mii de euro, Dani Mocanu are agenda plină, evenimentele la care este solicitat fiind suficient de multe pentru a nu avea prea des câte o zi liberă.

Dani Mocanu, primul loc în topurile muzicale, după vizualizări


În categoria artiştilor, manelistul Dani Mocanu se află pe primul loc în topurile Youtube România, reuşind să surclaseze artişti recunoscuţi precum Smiley, Inna sau Andra. Astfel, Dani Mocanu Oficial se află pe primul loc cu 89,6 milioane de vizualizări pentru 19 clipuri şi aproape 928.000 de abonaţi. Interesant este însă că numărul abonaţilor săi este mai mic decât cel al Innei care are 3,8 milioane de abonaţi pe YouTube, dar după media de vizualizări se află pe locul trei, cu 68,2 milioane de vizualizări pentru 28 de clipuri. Ocupantul locului 2, Smiley, se poate lăuda cu mai bine de 20 de milioane de vizualizări mai puţin faţă de Dani Mocanu, el reuşind să strângă ”doar” 68,36 milioane de vizualizări. Clasamentul este completat de Carla`s Dream (locul 4, 68 de milioane de vizualizări) şi de Andra (locul 5, 43 de milioane de vizualizări).

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune