Aroganţa lui Dani Mocanu! Ce a decis manelistul după ce a devenit cel mai ascultat artist din România

Dani Mocanu a luat o decizie cât se poate de dură cu privire la viitorul său, mai ales în ceea ce priveşte cariera lui muzicală.

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, simţind momentul oportun, manelistul nu a stat pe gânduri şi a anunţat, public, organizatorii de evenimente care îl vor pe Dani Mocanu în mijlocul unor petreceri că tariful lui s-a schimbat...

Astfel, chiar după Revelion, după ce datele cu privire la succesul său muzical au fost date publicităţii, Dani Mocanu, unul dintre puţinii manelişti care se impresariază singur, a decis să anunţe noile tarife pentru evenimente.

Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, pentru a nu se complica prea mult la calcule, Dani Mocanu a anunţat că fiecare prestaţie pe care o va avea, fie în România, fie în străinătate, va fi de două ori mai scumpă. ”1 ianuarie 2019- începem anul în forţă maximă la nivelul cel mai înalt din România. Sunt locul 1 peste tot ceea ce înseamnă muzică în România, indiferent de genul muzical. Cu această ocazie vă anunţ că, începând de acum, preţul pentru evenimente marca Dani Mocanu sau piese făcute la cerere, va fi dublu faţă de anul 2018”, este anunţul care a pus pe jar întreaga suflare manelistică de la noi.


Culmea, deja, spun sursele noastre, în ciuda preţului care depăşeşte lejer câteva mii de euro, Dani Mocanu are agenda plină, evenimentele la care este solicitat fiind suficient de multe pentru a nu avea prea des câte o zi liberă.

Dani Mocanu, primul loc în topurile muzicale, după vizualizări

În categoria artiştilor, manelistul Dani Mocanu se află pe primul loc în topurile Youtube România, reuşind să surclaseze artişti recunoscuţi precum Smiley, Inna sau Andra. Astfel, Dani Mocanu Oficial se află pe primul loc cu 89,6 milioane de vizualizări pentru 19 clipuri şi aproape 928.000 de abonaţi. Interesant este însă că numărul abonaţilor săi este mai mic decât cel al Innei care are 3,8 milioane de abonaţi pe YouTube, dar după media de vizualizări se află pe locul trei, cu 68,2

milioane de vizualizări pentru 28 de clipuri. Ocupantul locului 2, Smiley, se poate lăuda cu mai bine de 20 de milioane de vizualizări mai puţin faţă de Dani Mocanu, el reuşind să strângă ”doar” 68,36 milioane de vizualizări. Clasamentul este completat de Carla`s Dream (locul 4, 68 de milioane de vizualizări) şi de Andra (locul 5, 43 de milioane de vizualizări).

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Spovedanie incredibilă a lui Dani Mocanu! De ce nu face dragoste niciodată duminica EXCLUSIV

Secretul lui Dani Mocanu! Ce ascunde tatuajul pe care nu l-a remarcat nimeni Exclusiv

Dani Mocanu, decizie drastică cu privire la cariera lui! ” Nu am acceptat, nu accept şi nu voi accepta niciodată”

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

VIDEO - Ea este fata salvată din portbagajul mașinii incendiate pe un câmp din București! Iubitul a vrut s-o omoare pentru o datorie la hotel

Care este pensia lui Horia Moculescu, după patru decenii de carieră. Artistul nu se mândrește cu această sumă

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies