Secretul lui Dani Mocanu! Ce ascunde tatuajul pe care nu l-a remarcat nimeni Exclusiv

Dani Mocanu este, fără urmă de îndoială, manelistul care, acum, este mai ascultat decât mai toţi artiştii ”grei” de pe la noi, poveştile puse în versuri de el reuşind să ”atingă” o groază de români, mulţi regăsindu-se în piesele lui.

Autor: Radu C. Munteanu

Chiar dacă Dani Mocanu cântă pe teme legate de ”lumea gri”, se pare că manelistul are o legătură neştiută cu arta şi, mai mult decât atât, prin tatuajele lui o şi dovedeşte.

Tatuat din cap până în picioare, Dani Mocanu ascunde totuşi un secret, chiar în tatuajul pe care-l iubeşte cel mai mult, pus chiar pe piept, un tatuaj pe care şi-l expune foarte rar.

”Mi-am tatuat ”Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci. Doar că am ”îmbunătăţit-o”. L-am scos pe Iuda dintre apostoli, e cina fără Iuda. Nu suport trădătorii, iar prin acest tatuaj am anunţat, de fapt, filosofia mea de viaţă. Cine trădează, merită să dispară, nu mai există pentru mine”, ne-a explicat Dani Mocanu, în exlcusivitate.


În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit Dani Mocanu, de Sărbători are un plan bine pus la punct. ”Voi cânta în Anglia, la Manchester, de Crăciun. Dar voi sta cu familia, de Revelion, abia aştept să stăm împreună, să petrecem timpul pe care l-am pierdut când nu puteam să mă văd cu cei dragi mie din cauza procesului pe care îl am”, ne-a mai spus celebrul cântăreţ de manele.


Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000

de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley- 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna- 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu ”rupe” Internetul! Smiley, Delia sau Inna îşi muşcă pumnii de ciudă

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Dani Mocanu, ”aroganţe” de multimilionar! Cum s-a pozat celebrul manelist

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

VIDEO - Ea este fata salvată din portbagajul mașinii incendiate pe un câmp din București! Iubitul a vrut s-o omoare pentru o datorie la hotel

Care este pensia lui Horia Moculescu, după patru decenii de carieră. Artistul nu se mândrește cu această sumă

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies