Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

Încă o dispariție în lumea artistică. Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei Aldea, fostul lider al formației Sfinx, a murit la vârsta de 69 de ani.

Autor: C.L.

In articol:

Dan Andrei Aldea
Dan Andrei Aldea

Dan Andrei Aldea de la Sfinx a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui stop cardiac. Anunțul dispariției sale a fost făcut de soția sa, care se afla alături de el în momentul morții.

Anunțul Danei Aldea, soția lui Andrei Aldea, a fost preluat de solistul Lucian Teofil Boar pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat

”Procedurile de înregistrare a decesului sunt complicate, pentru că noi nu avem domiciliul în județul Călărași. Îl preluăm din Călărași cel mai probabil marți, îl transportăm la București. Opțiunea lui a fost să fie incinerat, când va fi să fie...Și asta, ca să pot să îl iau cu mine acasă după ce nu mai e. Și-a dorit doar atât: când va trece în alte Lumi, s-o facă pe negândite, fără să știe nici el când și cum. Dumnezeu l-a ajutat cu asta. (…) O să vă las aici detalii despre incinerare și locație, când voi ști cu precizie mîine, la Călărași când mi-l dau după autopesie și de îndată ce reușesc să

rezolv cu toate actele acolo. Aveți grijă de voi, Dana!”, este mesajul postat de soția lui Andrei Aldea, fostul lider al formației Sfinx. (Citește și: Dan Andrei Aldea renunțase la cetăţenia română: “Nu-şi doreşte să mai aibă absolut nimic de-a face cu neamul său” Vezi motivul pentru care artistul decedat a fost scârbit de România!) 

 

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Andrei Aldea de la Sfinx și-a dorit să fie incinerat! Cristina Țopescu a fost incinerată săptămâna trecută

Andrei Aldea este a doua persoană cunoscută care a murit în ultimele săptămâni și și-a dorit să fie incinerat. Duminică, 12 ianuarie, fosta jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Cristina Țopescu își exprimase din timpul vieții dorința ca după moarte, trupul ei să fie incinerat, dorința ce i-a fost respectată de familie. Joia trecută, trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat la Crematoriul București, după o ceremonie la care au participat doar familia și prietenii apropiați.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre salariul pe care Cristina Ţopescu l-a primit de la Ministerul Sănătăţii! Pe lângă venitul uriaş, a încasat şi un spor de condiţii vătămătoare!

Dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu! S-a aflat abia după moartea ei! A fost condamnata la trei ani de închisoare! Cine a salvat-o atunci de la chin!

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață! Este făcută cu doar câteva zile înainte de moarte

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Anunțul zilei depre pensii! La ce vârstă vor ieși românii la pensie? Schimbări radicale din 2023

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o veste tristă. Din păcate este vorba despre Gabriel Cotabiță. În ce stare se află

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies