Așa a apărut Narcisa Guță, după ce a îngropat securea războiului cu Nicolae Guță!

Narcisa Guță poate răsufla liniștită acum. După ce a îngropat securea războiului cu fostul ei iubit, Nicolae, acum își poate face ”de cap”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Narcisa Guță a postat pe rețelele de socializare două imagini în care apare cu baticul pe cap, senină la față, semn că acum se odihnește după toată ”lupta” pe care a avut-o cu fostul ei iubit, Nicolae Guță. Artista a primit sute de aprecieri pe rețelele de socializare la imaginile postate, ba mai mult decât atât, chiar și foarte multe comentarii cu diferite pictograme care îi arată cât de mult este îndrăgită și iubită de ceilalți din jur.

  Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

  fara descriere

  Narcisa și Nicolae Guță au îngropat securea războiului

  Narcisa și Nicolae Guță s-au împăcat după atâta timp. Într-o emisiune tv, femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță un băiat, pe Alberto, a vorbit despre ce fel de relație au acum cei doi. De dragul copilului, Narcisa și Nicolae se înțeleg mai bine.

  „Și atunci eram decentă, dar era mai multă gelozie. Am pierdut mult în viață pentru că am spus ce gândesc în față. Nu sunt îndrăgostită. În viață nu programăm nimic, merg pe mâna destinului. Sunt binecuvântată cu băiatul meu, nu programez nimic. Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut. Nu mai am nici o relație cu Guță, vorbim strict despre copil. Ajută cu bani, nu avem nici o înțelegere. L-am iubit foarte bun, are un suflet foarte bun”, a declarat Narcisa Guță într-o emisiune tv.

  Citeste si: Legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali! Cum l-a împrumutat fosta soţie a lui Cristi Borcea pe impresar cu o sumă uriaşă! DEZVĂLUIRI

  Nicolae Guță nu mai e nevoit să plătească pensie alimentară

  Nicolae Guţă a câştigat procesul cu fosta lui iubită, Narcisa, aşa că nu va mai fi nevoit să-i plătească acesteia pensia alimentară. Manelistul fusese dat în judecată de mama fiului său, Antonio, în momentul în care acesta a încetat să mai contribuie financiar la creşterea acestuia.

  Citeste si: Dorian Popa a făcut accident de mașină. Cum se simte cântărețul

  Pe 5 decembrie, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au constatat perimată acţiunea civilă a Narcisei Balaban, aşa că i-au respins acesteia solicitarea. Femeia a avut timp 5 zile pentru a declara recurs, însă acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că hotărârea a devenit definitivă.

  Narcisa Balaban l-a dat în judecată pe Nicolae Guţă în iunie 2017, însă anul acesta, în martie, magistraţii au suspendat procesul pentru că nici una dintre părţi nu s-a prezentat la şedinţă. Acesta a fost reluat în noiembrie, iar luna acesta a venit şi decizia.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate