Narcisa și Nicolae Guță au îngropat securea războiului! ”Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut”

Narcisa și Nicolae Guță s-au împăcat de dragul copilului! Manelistul nu mai e nevoit să îi plătească pensie alimentară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Narcisa și Nicolae Guță s-au împăcat după atâta timp. Într-o emisiune tv, femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță un băiat, pe Alberto, a vorbit despre ce fel de relație au acum cei doi. De dragul copilului, Narcisa și Nicolae se înțeleg mai bine.


In articol:

  Citeste si: Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Nu o folosi, caci ii vei scoate din minti

  „Și atunci eram decentă, dar era mai multă gelozie. Am pierdut mult în viață pentru că am spus ce gândesc în față. Nu sunt îndrăgostită. În viață nu programăm nimic, merg pe mâna destinului. Sunt binecuvântată cu băiatul meu, nu programez nimic. Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut. Nu mai am nici o relație cu Guță, vorbim strict despre copil. Ajută cu bani, nu avem nici o înțelegere. L-am iubit foarte bun, are un suflet foarte bun”, a declarat Narcisa Guță într-o emisiune tv.

  Citeste si: Tânărul de 35 de ani care a murit pe scaunul frizerului făcuse implant de păr recent! Alexandru avea o fetiță de 7 ani și o carieră

  Nicolae Guță nu mai e nevoit să plătească pensie alimentară

  Nicolae Guţă a câştigat procesul cu fosta lui iubită, Narcisa, aşa că nu va mai fi nevoit să-i plătească acesteia pensia alimentară. Manelistul fusese dat în judecată de mama fiului său, Antonio, în momentul în care acesta a încetat să mai contribuie financiar la creşterea acestuia.

  Citeste si: Elena Udrea, răspuns uimitor la TV: “Bun venit în clubul penalilor”. Cui i s-a adresat logodnica lui Adrian Alexandrov

  Pe 5 decembrie, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au constatat perimată acţiunea civilă a Narcisei Balaban, aşa că i-au respins acesteia solicitarea. Femeia a avut timp 5 zile pentru a declara recurs, însă acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că hotărârea a devenit definitivă.

  Narcisa Balaban l-a dat în judecată pe Nicolae Guţă în iunie 2017, însă anul acesta, în martie, magistraţii au suspendat procesul pentru că nici una dintre părţi nu s-a prezentat la şedinţă. Acesta a fost reluat în noiembrie, iar luna acesta a venit şi decizia.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate