Asa arata garsoniera in care locuieste Ioana Tufaru. S-au implinit trei ani de cand a primit locuinta de la Gigi Becali. Fiica Andei Calugareanu si-a cumparat mobila noua si televizor. Imagini exclusive!

Ioana Tufaru si-a cumparat mobila noua pentru garsoniera. Femeia a facut o multime de modificari in locuinta de la Gigi Becali.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Viata Ioanei Tufaru s-a schimbat nesperat in bine, in urma cu trei ani. Fiica Andei Calugareanu a intalnit un barbat care s-a indragostit de ea, a ramas insarcinata si, in plus, a primit si o garsoniera de la Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a sarit imediat in ajutorul protagonistei noastre, cand a vazut ca aceasta, gravida fiind, dormea pe banci, in parcuri, pentru ca nu avea unde sa stea.

Milionarul i-a pus la dispozitie o garsoniera cocheta, intr-o cladire de locuinte din incinta bazei sportive pe care o detine in Berceni.

Ei bine, dupa cum spuneam, au trecut trei ani de atunci, iar Ioana si iubitul ei nu l-au dezamagit pe binefacatorul lor. Dimpotriva! Locuinta lor este curata, ordonata, ba chiar fiica Andei Calugareanu si partenerul ei de viata au si cumparat cateva piese de mobilier si un televizor cu ecranul plat.

"Pe trei august se implinesc trei ani de cand am primit garsoniera de la domnul Becali...Un dar divin pentru noi tinand cont de faptul ca nu aveam unde locui. O viata intreaga nu ne va ajunge sa-i multumim domnului Becali pentru tot ce a facut si face pentru noi si pentru oamenii nevoiasi, in general. Va ramane ingerul nostru si al lui Luca mereu si ne rugam in fiecare noapte pentru el. E de o bunatate nemaintalnita in Romania", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate