Aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete! Vezi cum s-a pozat actorul în cimitir, lângă crucea pusă pe mormânt!

Fanii au văzut că aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete, după ce actorul a postat o fotografie din cimitir.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii au observat că aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete. Zilele trecute, actorul s-a pozat într-un cimitir, lângă o cruce pe care scrie “Familia Bobonete”. “Cu mai multe detalii revin pe 19 şi 20 decembrie la Sala Palatului, veţi afla şi voi adevărul despre groapa mea! Săptămână uşoară şi acoperită!”, a scris Bobonete.

Aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete: "Groapa
ta, îţi faci piscină?"

Fanii au reacţionat cu umor la postarea actorului. “Iţi stă bine. Nu e poziţia corectă, dar o să te obişnuieşti... Ai făcut din timp rată la loc de veci, sau mă rog, la banii tăi l-ai luat cash că nu se cunoaşte... Groapa ta, îţi faci piscină?”, au reacţionat fanii. (vezi cum arată cele două maşini de colecţie pe care şi le-a cumpărat Bobonete )

Aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete: "Să rămâie gol multe decenii de acum încolo!"

Aproape toţi s-au distrat când au văzut că aşa arată locul de veci al lui Mihai Bobonete. “Te-ai gândit din timp, că mai încolo...Oho, e cale lungă şi nu mai prinzi locuri...Cum dracu se spune la astea? Să rămâie gol multe decenii de acum încolo!”, i-au mai transmis lui Bobonete câţiva fani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Bobonete este distrus după decesul lui Ilie Balaci, idolul şi prietenul său: „Nu voi uita nici un cuvânt din ce am vorbit ultima oară”

Bobonete si Celentano s-au umplut de bani in ultimul an! Vezi ce suma uriasa au castigat cei doi parteneri de stand-up comedy! | EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies