Așa arată mormântul tatălui lui Horia Brenciu! Radu a murit în ianuarie 2016, la 85 de ani FOTO

După ce și-a pierdut mama la 11 ani, Horia Brenciu a fost crescut de tatăl lui, cu care legase o relație specială. Părintele vedetei s-a stins la 85 de ani, în ianuarie 2016.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere


In articol:

După ce și-a pierdut mama la numai 11 ani, Horia Brenciu a fost crescut de tatăl lui, cu care legase o relație specială. Tocmai de aceea, în ianuarie 2016, când Radu Horia s-a stins la 85 de ani, vedeta tv a fost devastată. Prezent mereu la concertele fiului lui, Radu era mereu evocat de Horia Brenciu în postările sale de pe Facebook sau în interviuri. 

Citeste si: Șoc în lumea artistică! Dani Mocanu este primul manelist care pune mâna pe Sala Palatului

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Oana Roman, mesaj emoţionant pentru fetiţa ei! Isabela a împlinit 5 ani

”Prima amintire din copilărie este pe ski-uri cu tata eram pe o pârtie, pe un deal de fapt din Şchei din cartierul vechi al Braşovului, eram sus şi tata zice hai dăţi drumul şi am venit pe ski-uri şi când am ajuns jos am căzut tata mi-a zis hai nu-i nimic, hai să mai încercăm o dată. Eu am avut o copilărie foarte şugubeaţă. N-am stat niciodată la bloc până când m-am mutat la Bucureşti. Am spart toate vazele şi bibelourile din casă. Niciodată n-am fost pedepsit pentru că am spart, asta mi sa părut genial. Mama a dispărut dintre noi când aveam eu 11 ani. Din păcate, tata retrăgându-se din viaţa noastră la Dumnezeu în urmă cu doi ani de zile a lăsat un mare gol în viaţa mea şi probabil că un gol şi pe strada lui. Cred că îmi lipseşte Braşovul pentru că lipseşte el, pentru că  alături de el am descoperit toate frumuseţiile lui şi acum este datoria mea să-l iau pe fiul meu cel mic de 3 ani de zile, Toma, care a învăţat să facă plecăciuni de cavaler, şi să-i zic: tată e rândul meu să-ţi arăt pădurile, e rândul meu să-ţi arăt munţii, e rândul meu să-ţi arăt animalele şi tot Braşovul ăla frumos. Tata nu s-a mai recăsătorit. El făcea de mâncare, dar eu mă ocupam cu partea de curăţenie, de spălat şi aşa mai departe”, a declarat Horia Brenciu despre copilărie și despre tatăl lui. 

fara descriere

Așa arată mormântul tatălui lui Horia Brenciu! Radu Horia a avut doi copii, pe Horia și pe Marius 

Tatăl lui Horia Brenciu este înmormântat într-un cimitir din Brașov, locul de veci fiind vizitat deseori de artist, care aprinde lumânări și aduce flori. Horia are un frate, pe Marius, care este un celebru tenor, cu apariții pe toate scenele mari ale lumii. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate