Așa arată mormintele părinților lui Liviu Dragnea! Când au murit Dumitru și Stanca FOTO EXCLUSIV

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea este originar dintr-un sat din Teleorman, acolo unde se află și astăzi casa natală, dar și mormintele părinților săi.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea este originar dintr-un sat din Teleorman, acolo unde se află și astăzi casa natală, dar și mormintele părinților săi. În prezent încarcerat, Liviu Dragnea (56 de ani) s-a născut în comuna Gratia (judeţul Teleorman), dar a copilărit în satul Pleaşov, comuna Saelele (Teleorman), aşezare amplasată la 152 de kilometri de Capitală şi la doar 15 km de Turnu Măgurele. ”El aici a crescut de mic, că de aici sunt de loc părinţii lui”,  au povestit vecinii de la ţară ai celebrului politician pentru știrilekanald.ro.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu ar fi fost dorit de Liviu Dragnea la șefia TVR! În 2015, presa îl dădea pe unchiul Alexandrei ca succesor al lui Stelian Tănase

Citeste si: Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui! "Baronul de Vrancea" a primit şi o parte din pensia acesteia!

După moartea părinţilor săi, Liviu a moştenit casa din sat, pe care a avut grijă să o treacă în declaraţiile de avere din 2008 şi din 2009. ”Casă locuit comuna Saelele, sat Pleaşov, suprafaţă 1626 mp, cotă parte 100%, mod dobândire - act succesiune”, aşa apare casa din Pleaşov în documentele semnate acum 10 ani de actualul şef al Camerei Deputaţilor. 

fara descriere

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate