Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui! "Baronul de Vrancea" a primit şi o parte din pensia acesteia!

Din declaraţia de avere reiese că Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui. Liderul PSD Vrancea, supranumit Baronul de Vrancea, Oprişan este consilier judeţean cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea. În acestă calitate şi-a depus şi ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019. Oprişan deţine un teren agricol şi patru apartamente în Focşani, iar în conturi are 170.000 de lei. La rubrica datoriilor, el a notat că are două credite, în valoare totală de 34.500 de euro. bani pe care trebuie să îi returneze până în 2020. În 2018, el a împrumutat 51.466 de euro de la mama sa, Lucia Gherarde.

Citeste si: Fiica ”baronului” Marian Oprișan a absolvit Dreptul și locuiește la Londra! Cum arată Mădălina?

Citeste si: Iubita lui Marian Oprișan îi dă clasă Irinei Tănase! Cum arată blonda care l-a îmblânzit pe ”groparul lui Dragnea”

Citeste si: Marian Oprișan are o vilă mai mare decât a lui Liviu Dragnea! ”Noul PSD" păstrează tradiția palatelor de baroni | DEZVĂLUIRI

Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui. Pe numele ei se află o impozantă proprietate 

Numele Luciei Gherarde a apărut în presă după ce s-a dezvăluit că pe numele ei se află o impozantă proprietate situată la 25 de kilometri de Focşani, la marginea unei păduri. Imensa proprietate, în suprafaţă de câteva mii de metri pătraţi, este înconjurată de un gard de aproape trei metri şi arată ca o fortăreaţă. În anul 2002, baronul PSD a achiziţionat pe numele mamei sale opt hectare de teren în Petreşti, langa Focsani (Vrancea). În 2014, ea a donat fiului său suma de 44.900 de lei din pensia de fost salariat la Fabrica de Confecţii din Focşani. (vezi cum s-a micşorat salariul Laurei Kovesi)

fara descriere

Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui. Are un salariu de peste 12.000 de lei pe lună

Nu mai e un secret că Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui. În urmă cu câteva luni, Oprişan se folosea tot de mamă pentru a-şi justifica averea. Surprins la volanul unei maşini în valoare de peste 100.000 de euro. "Maşina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteţi interesaţi de mai multe detalii, întrebaţi-o pe ea. Mama mea nu este funcţionar public, ci persoană privată şi nu văd care este problema", a declarat Marian Oprisan. El are un venit oficial de 150.048 de lei de la Consiliul Judeţean, adică un salariu lunar de 12.504 lei.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate