Asa faci cel mai bun cozonac cu nuca pentru Paste. Trucuri pentru un cozonac pufos si gustos

Un cozonac bun si preparat corect are nevoie in primul rand de o faina de calitate, de timpul framantarii si de intensitatea flacarii cuptorului sa se coaca bine pe toate partile.

Ingrediente pentru aluat:

- 1kg faina
- 500ml lapte
- 4 oua
- 250 gr zahar
- 50 gr unt
- 50 ml ulei
- 50 gr drojdie proaspata
- coaja de lamaie
- un praf de copt

Pentru umplutura:

- 3 linguri de cacao
- o fiola cu esenta de rom

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Reteta pentru Florii: Tort cu crema de zahar ars

Drob de miel dupa reteta bunicii lui Catalin Scarlatescu. Asta e secretul pentru un gust perfect

Cum faci ciorba macelareasca - Reteta pe care doar bunicii mai stiu sa o prepare

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies