Vedete

Asa gentleman, mai rar! Cum a aparat-o Tristan Tate pe Bianca Dragusanu de comentariile rautacioase?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Asa gentleman, mai rar! Cum a aparat-o Tristan Tate pe Bianca Dragusanu de comentariile rautacioase?icon photo

Bianca Dragusanu, una din cele mai controversate prezente feminine din showbizul romanesc, a starnit valuri de reactii dupa ce a anuntat ca s-a despartit de Victor Slav.


Vedeta, care a fost mereu tinta comentariilor carcotasilor, nu a scapat nici acum. De parca ar fi asteptat momentul propice, gurile rele au criticat-o pe Bianca pentru decizia luata, in ciuda faptului ca despartirea a fost una de comun acord.


In fata acestor reactii, nu a putut ramane indiferent nici macar Tristan Tate, actualul ei partener.
El le-a retezat elanul tuturor care fac comentarii rautacioase, printr-un mesaj prompt: “Am citit doar câteva comentarii şi nu înţeleg. De ce vă interesează atât de mult? Mie nu îmi pasă ce fac aţii cu viaţa lor şi tocmai de aceea sunt fericit. Încercaţi şi voi asta! O duminică extraordinară”, a spus el.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune