Așa-zisa amantă a soțului Andei Adam a ieșit la atac! „El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea”

După ce s-au certat ca la ușa cortului pe Instagram, Dana, presupusa amantă, a venit la televizor și a povestit totul!

Andra Adam și Sorin Nicolescu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

A început un război de zile mari între Anda Adam și Dana, femeia cu care artista l-a prins pe soțul ei că vorbea pe Instagram.

Aceasta a văzut roșu în fața ochilor și orbită de gelozie i-a trimis niște mesaje jignitoare și pline cu amenințări domnișoarei respective. Presupusa amantă nu a stat cu mâinile în sân, iar acum a ieșit public pentru a demonta toate acuzațiile pe care artista i le aduce. 

Anda Adam
Anda Adam

Schimbul de replici dintre Andra Adam și așa-zisa amantă a soțului ei 

Anda Adam nu s-a putut abține și orbită de gelozie i-a aruncat cuvinte grele celei care și-a permis să-i facă avansuri soțului ei. Aceasta nu doar că a jignit-o în fel și chip, ci a și amenințat-o cu bătaia. 

„-Te interesează ce fac eu, nu? M****o. Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap!(...) Că altfel nu-mi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon.

- Eu nu l-am căutat, el pe mine.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

- Nu am sponsori”, este o parte din schimbul de replici dintre cele două. 

Cum se apară femeia acuzată că vrea să-i fure soțul Andei Adam 

Se pare că soțul cântăreței este cel care a a căutat-o pe Dana pe Instagram, însă convorbirea a inițiat-o chiar femeia. Presupusa amantă susține că discuțiile dintre ea și Sorin Nicolescu au fost legate chiar de artistă! 

Citeste si: Andra Adam, reacție violentă la adresa unei domnișoare cu care și-a prins soțul că vorbea! „Nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap”

„Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat.

Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine.

Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură”, a mărturisit așa-zisa amantă. 

Anda Adam
Anda Adam

Soțul Andei Adam și resupusa amantă nu s-au văzut niciodată față în față 

Dana și Sorin Nicolescu nu s-au întâlnit niciodată față în față, ci doar au discutat pe rețelele de socializare și s-au văzut prin video call, însă aceasta spune că Anda Adam nu are de ce să-și facă griji pentru că ea nu încerca să-i seducă soțul. 

Citeste si: Se anunță un nou divorț în showbiz? Indiciile că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit definitiv

„Noi nu ne cunoaștem personal. Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi, nu știu care este relația dintre ei, nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atâta timp cât și ea își face viața”,  a mai mai adăugat femeia, pentru un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anda Adam a dezvăluit totul despre intervențiile de la nivelul feței: „Îmi pare rău că nu a fost mai devreme”

Anda Adam a vorbit despre experiența Ferma! "În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi..."

Se anunță un nou divorț în showbiz? Indiciile că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit definitiv

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies