Asistenta internată cu copilul de nici doi ani în focarul de infecție de la Suceava a primit rezultatul fiului ei după 18 zile: „Am sunat zilnic la DSP”

O asistentă internată cu fiul ei la spitalul din Suceava a primti abia după 18 zile rezultatul pentru coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

O asistentă internată cu fiul ei la spitalul din Suceava a primti abia după 18 zile rezultatul pentru coronavirus.


In articol:

Ancuța Trifan, asistenta medicală care a fost internată cu copilul de doar un an și nouă luni în spitalul din Suceava devenit focar de infecție a trecut prin clipe de groază. Rezultatul pentru testul de coronavirus a venit abia după 18 zile lungi de așteptare, timp în care femeia nu știa ce să mai facă de îngrijorare.

”Sper să se termine cât mai repede toată nebunia asta cu coronavirusul, să ieșim în parc, să ne plimbăm liniștiți, fără teama că am putea lua ceva de undeva, mereu cu grija să nu atingem ceva ce ar fi contaminat. Aștept să treacă starea de urgență să ne putem relua activitatea”, a declarat Ancuța Trifan pentru Cancan, după ce a aflat că fiul ei nu a fost infectat cu coronavirus.

Citeste si: De ce verifică poliția prin stație CNP-ul în plină pandemie? Sute de români s-au ales cu dosar penal după ce au pățit asta

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Asistenta a așteptat rezultatul testului de coronavirus 18 zile

Fiul asistentei medicale a tușit și a fpcut febră, iar ea a mers cu el la spital pentru a afla dacă este infectat cu coronavirus. După câteva zile de internare în spitalul din Suceava, a fost  trimisă acasă. Au urmat 18 zile de așteptare, în care femeia nu știa dacă fiul ei are CODVID-19 sau nu. Într-un final, mediciii au spus că avea doar o bronșiolită.

”A fost o perioadă foarte grea, apăsătoare, trăiam zilnic cu frica să nu cumva să începem să avem simptome. Răspunsul l-am primit foarte târziu. Trecuseră și cele 14 zile de izolare și tot nu știam rezultatul testului. Am sunat zilnic la DSP, ba chiar și de 2-3 ori. Mereu răspunsul era același: „Dacă nu ați primit mesaj, nu este venit rezultatul”. Se uitau și în baza de date mereu și verificau. Au fost foarte drăguțe doamnele”, a dezvăluit mămica pentru sursa mai sus citată.

Nici după ce a venit rezultatul testului, asistenta nu a fost anunțată prin mesaj, așa cum ar fi trebuit.

 ”Luni am sunat și am pus aceeași întrebare. Am primit răspunsul… „Nu ați primit mesaj??” Apoi mi-a spus că e negativ. Nu sună nimeni, dacă nu se interesează persoana în cauză, nimeni nu anunță. Cel puțin, în cazul meu”, a mai povestit ea.

sursa foto: Cancan

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Marcel Vela, anunț de ultimă oră! Acordul MAI - BOR a fost modificat: Preoții și voluntarii împart lumina la domiciliu

Soția l-a părăsit după ce a ajuns la 184 de kilograme! După despărțire, s-a transformat compet și este de nerecunoscut! Cum arată acum

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies