Aspectul fizic al Biancăi de la Puterea Dragostei, motiv de discuție pe internet! ”După ce o să faci copii, o să ai un corp de invidiat”

Aspectul fizic al Biancăi a devenit motiv de ceartă pe internet! Iată ce se spune despre concurenta de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Aspectul fizic al Biancăi, motiv de ceartă pe internet? Concurenta de la Puterea Dragostei postează aproape zilnic fotografii pe rețelele de socializare, iar acest lucru face ca numărul de urmăritori să crească din ce în ce mai mult. Bianca postează imagini în ținutele pe care le îmbracă în emisiunea Puterea Dragostei, iar caseta de comentarii se umple mereu! Majoritatea se leagă de modul în care Bianca arată.

Citeste si: Raluca, dezvăluiri uluitoare despre despre videochat la ieșirea din casa Puterea dragostei!” Am fost în depresie, nu aș mai face niciodată așa ceva”

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! Unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit, chiar de ziua lui

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Ricardo la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Raluca a avut gânduri și de suicid" EXCLUSIV

”Ai un corp frumos. Sa nu te mai superi cind iti spune cineva ca esti slaba.Multe ar dori sa aiba corpul tau de manechina”, ”Subscriu, e mai usor sa tanjesti dupa un kg in plus decat dupa unul in minus, plus ca dupa ce o sa faca copii o sa aiba un corp de invidiat”, ”Regina noastraaa♥️❤️❤️❤️”, ”Nu mai tine mana așa ...Zici ca ești găină moarta”, sunt doar o parte din mesajele primite pe internet.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate