Ăsta e apogeul telenovelei Vulpița. Marian, cel acuzat că a sechestrat-o, s-a lansat în muzică

Momente istorice pentru lumea muzicală din România. Marian Neculiță, cel care a răpit-o pe Vulpița, s-a lansat în muzică. Și chiar cu o melodie dedicată vedetei de la Acces Direct.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Ăsta e apogeul telenovelei Vulpița. Marian, cel acuzat că a sechestrat-o, s-a lansat în muzică


In articol:

Eh bine, am trăit-o și pe asta. Vulpița și Viorel au reușit să fie, fie și fără voia lor, promotori. După ce s-au lansat în muzică cu hituri pe placul românilor, Viorel și Vulpița își promovează consătenii.

Marian Neculiță, bărbatul acuzat de Vulpița că a răpit-o și a dus-o noaptea, pe câmp, a făcut și el piesă. Și ca totul să fie pe placul cerințelor pentru a creat o telenovelă, versurile par a fi îndreptate către Vulpița. 

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

De la Marian pentru Vulpița, se știe!

„Cine credea că tu ai să te joci cu viața mea. De mic copil știi că de tine îmi plăcea. Mi-ai rănit, rănit inima. Lalalalal. Și nu te pot, nu te pot ierta. Povestea ta e dramă, orașul te transforma în damă. Prada, Cartier, Armani, toate fetele vor banii. Curată și simplă ca înainte, băiatul simte când fata îl minte”, sunt o parte din versurile lui Marian Neculiță care, fără să ezite, a precizat că urmează o continuare. De menționat că videoclipul pare doar o mostră din talentul uriaș al lui Neculiță, acesta durând doar 1:35, mult sub cerințele normale din branșa muzicală. 

Marian Neculiță și Viorel, ceartă pentru Vulpița

Vulpița și Marian Neculiță au un istoric împreună. Cei doi s-au îmbrățișat chiar în platoul emisiunii în care sătenii de la Blăgești au devenit cunoscuți. „Ia uite ce tremură Neculiță când îl îmbrățișează Viorica”, a fost remarca Mirelei Vaida. „Așa tremură un bărbat care iubește femeia”, a fost remarca de pe platou. Imediat, spiritele între Vulpița și Viorel s-au încins, iar bărbatul femeii a amenințat-o pe aceasta că se despart. Moment care i-a permis lui Marian Neculiță să intervină. „Dar de ce țipi la ea? Las-o în pace. De ce țipi la ea, las-o-n pace, omule!”, a insistat Marian Neculiță, lăsându-l pe Viorel fără replică. „Cu ce am venit, cu aia plec acasă. Chiar acuma plec. La mine, la Blăgești. Dar ce sunt eu aici?”, a fost reacția lui Viorel.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate