Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartamentul pe care îl împărțea cu Viorel. Unde stă acum bărbatul. „Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”  

O împăcare între Vulpița și Viorel nu a fost nicicând mai departe.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartamentul pe care îl împărțea cu soțul ei. Unde stă acum Viorel. „Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”   


In articol:

Veronica a anunțat că nu mai locuiește într-o cameră de hotel, ci s-a mutat în apartament cu sora sa. Viorel, pe de altă parte, după ce a fost părăsit de soția lui, a luat o decizie radicală.

Veronica a hotărât să se mute în apartament cu sora ei de la Blăgești

Veronica și Viorel traversează o perioadă nefastă a relației. După ce la Breaza părea că lucrurile sunt cât pe ce să revină la normal între ei, declarându-și iubirea prin mesaje de dragoste, trimise cu ajutorul porumbeilor, Vulpița a făcut un anunț șocant în direct! 

Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartamentul pe care îl împărțea cu soțul ei. Unde stă acum Viorel. „Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”   

În cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Vulpița a anunțat că a luat hotărârea de a se muta împreună cu sora ei în apartamentul din București, în care până acum a locuit alături de Viorel.

„Iar început iar să mă jignească”

Vulpița a declarat în cadrul emisiunii „Acces Direct” că partenerul său de viață a început iar să-i adreseze jigniri.

„Iar început iar să mă jignească. A făcut o boacănă. Dar nu chiar mare. Mică. (...) Nu pot să vă spun. (...) Nu ne mai înțelegem”, a mărturisit Veronica la „Acces Direct”.

Citeste si: Bombă în showbiz! Andreea Bălan iubește din nou! Cine este noul iubit al vedetei? S-au sărutat în public și...

Citeste si: Se redeschid sau nu școlile în septembrie? Când va fi luată decizia. Nelu Tătaru: „Ne-am bucurat un pic cam devreme”

Citeste si: Soția lui Petre Magdin a salvat de la moarte un copilaș! S-a aruncat în fața mașinii! Gest impresionat!

Unde locuiește acum Viorel

Părăsit de soție și rămas pe dinafară, Viorel a fost nevoit să se mute singur în hotel. Lipsa acestuia însă, pare să nu o afecteze deloc pe Veronica, pentru că, spune tânăra, nu duce dorul certurilor. Supărat, Viorel i-a interzis să-i mai pronunțe numele.

„Nu mi-e dor. (...) Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”, a adăugat Vulpița.

Vulpița și Viorel nu au fost niciodată mai departe de o posibilă împăcare. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate