Vedete

Asta e cea mai mare nebunie facuta de Oana Roman in copilaria ei! "Nu stiu daca iubitul avea 18 ani sau daca avea carnet, nu mai sunt sigura" Video exclusiv

Intre Catinca si Oana Roman exista o diferenta de 9 ani. Catinca este sora cea mare, iar Oana, desi are astazi 42 de ani, a fost intotdeauna si a ramas rasfatata si neastamparata familei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Ca firi, Catinca si Oana Roman sunt total diferite. Catinca este calma si rabdatoare, pe cand Oana este cea plina de surprize si care nu oboseste nicicand.

Asta e cea mai mare nebunie facuta de Oana Roman in copilaria ei! "Nu stiu daca iubitul avea 18 ani sau daca avea carnet, nu mai sunt sigura" Video exclusivicon photo

Zilele trecute, la aniversarea de 42 de ani ai Oanei Roman, am vorbit cu sora cea mare, Catinca, despre copilaria si nazbatiile pe care le facea, in trecut, mezina familiei Roman. (Mioara Roman s-a trezit cu sechestru pe pensie) 

“Oana cand era mica era foarte nazdravana, cum e si acum. Era nazdravana si foarte, foarte, dulce. Era ca o papusa vie, iar mie imi placea sa ma joc cu ea. Afara, cand ieseam cu ea, imi cam dadea de furca pentru ca era foarte zvapaiata.

De mintit nu mintea. Mai repede Oana facea nazbatii de alt gen, decat sa minta. La teme nu o ajutam eu, asta era rolul mamei. In schimb, tin minte ca ea era foarte interesata de faptul ca desenez si cum eu eram eleva la Liceul Nicolae Tonitza si aveam de facut desene, acsa, ea venea si imi mazgalea desenele. Iesea scandal, bineinteles.

Cea mai grea nazbatie pe care a facut-o Oana s-a intamplat la 17 ani, ai ei, cand a furat cheile de la masina mea si a plecat impreuna cu iubitul ei la plimbare cu masina. Nu stiu daca iubitul avea 18 ani sau daca avea carnet, nu mai sunt sigura. Ma rog, s-au plimbat doar pe strazile apropiate de casa, dar tin minte ca am tras o sperietura foarte mare.

Ne intelegem foarte bine. Azi stam la taclale la telefon, iesim la cate o cafea sau un pranz impreuna. Da, iesim fara parteneri, doar noi asa ca fetele”, a declarat Catinca Roman pentru WOWbiz.ro.  

 

 

 

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune