Asta este transformarea secolului! Avem poza din buletinul vechi al Ioanei Tufaru şi fotografia din actul nou de identitate! Rămâi pur şi simplu ŞOCAT când vezi diferenţa! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, transformare ŞOC! Uite cum arăta în cartea de identitate veche şi cum arată în cea nouă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

La un an şi şapte luni de când i-a fost montat inelul gastric, Ioana Tufaru are 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală de pe trei octombrie 2017.

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

"Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

Ioana Tufaru, transformare ŞOC! Actele de identitate ale fiicei Andei Călugăreanu sunt dovada concludentă!

fara descriere

De când a slăbit, fiica Andei Călugăreanu este preocupată de aspectul ei. Se vopseşte, poartă bijuterii şi se aranjează mereu înainte de a pleca din casă. Când merge la teatru, un loc care îi aminteşte de copilărie şi, implicit, de mama ei, Ioana are grijă să fie îmbrăcată şi să se comporte exact cum şi-ar fi dorit cea care i-a dat viaţă.

Citeste si: Ioana Tufaru, scandal monstru în tramvai. O femeie i-a spus că-şi ţine copilul în mizerie şi că e o ruşine pentru societate. Vezi cum a reacţionat fiica Andei Călugăreanu. VIDEO EXCLUSIV!

Până şi actul de identitate al Ioanei arată o altă persoană. Femeia şi l-a făcut pe cel nou în 2018 şi a ieşit foarte bine în poză, în timp ce în cartea de identitate expirată ai impresia că te uiţi la altă urmaşă a Evei. Transformarea te lasă, pur şi simplu, mască...

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate