Stiri

Asta se întâmplă la 14:22 în toată ţara în memoria Irinei, jandarmeriţa ucisă pe trecerea de pietoni! Gestul emoţionant al colegilor ei

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Jandarmeria Română a decis ca jandarmii din toată ţara să facă un gest emoţionant în memoria colegei pe care au pierdut-o. 
 
„La ora 14.22, jandarmii din toată ţara vor păstra un moment de reculegere pentru colega noastră, maior Irina Airinei din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş”.
 
Toate autospecialele aflate în misiune vor staţiona timp de 30 de secunde cu semnalele luminoase şi acustice pornite, pentru a marca simbolic această pierdere.
 
Rămas bun, Irina!”, a fost mesajul pe care l-au publicat pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei, împerună cu o fotografie a Irinei. 
 
Femeia avea 40 de ani şi a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un tânăr aflat la volanul unei maşini . Împreună cu ea se afla şi fiica ei de doar un an şi jumătate. Micuţa se află în stare gravă la spital iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Suceava a spus că dacă se trezeşte în comă ar putea rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol