Atac armat în Londra! Un adolescent a fost înjunghiat mortal

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat mortal în plină stradă la Londra. Este al cincilea atac armat comis în Londra în acest an în ultimul timp.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Atacul cu cuțitul a avut loc în proximitatea stadionului The Emirates, unde a fost disputat meciul dintre echipele Arsenal și Cardiff City. Astfel, suporterii au fost sfătuiți să evite zona, la ieșirea de pe stadion, informează evz.ro.

Doi bărbați, de 16 și 17 ani, care se aflau în apropiere de locul atacului au fost arestați sub suspiciunea de omor. Un al treilea bărbat, de 18 ani, a fost și el reținut ulterior, toți trei aflându-se în custodia poliției.

Un atac mortal comis în Londra de Revelion a avut ca victimă un român, sportivul Tudor Simionov. Acesta lucra ca bodyguard într-un club londonez.

“Acest atac şocant s-a soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea altor trei persoane. Faptul că atacul a avut loc în noaptea de Anul Nou a captat atenţia. Echipa mea a vorbit cu numeroşi martori, însă mai trebuie identificaţi şi alţii. 

Se crede că unele persoane au plecat de la locul incidentului, deşi au fost martorii atacului, neştiind cât de grav este. 

Acum, după moartea lui Tudor Simionov şi rănirea altor trei persoane, martorii trebuie să ne ajute cu declaraţii”, declara inspectorul de poliţie Andy Partridge.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate