Atac armat în plină stradă! Un soldat a omorât 20 de oameni nevinovați, în timp ce se filma și posta pe rețelele de socializare

Un soldat a ucis 20 de persoane și a rănit multe altele în orașul Nakhon Ratchasima, din Thailanda.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Atac armat în plină stradă! Un soldat a omorât 20 de oameni nevinovați


In articol:

Totul a început în baza militară din orașul Nakhon Ratchasima, în nordul Thailandei, sâmbătă după amiază, la ora 15.00, unde soladtul Jakraphanth Thomma i-a ucis pe ofițerii aflați la comandă.

Atac armat în plină stradă! Un soldat a omorât 20 de oameni nevinovați

Foto: Facebook

Mai apoi, bărbatul și-a luat armele și munițiile și a plecat pe străzile orașului. Suspectul a început să deschidă focul în plină stradă, mai întâi într-un templu budist, iar ulterior lângă un centru comercial, unde a ucis mai multe persoane.

20 de persoane au fost ucise

Până în acest moment, 20 de persoane au fost ucise, potrivit BBC.

Atac armat în plină stradă! Un soldat a omorât 20 de oameni nevinovați

Autoritățile au sigilat centrul comercial în timp ce încearcă să depisteze suspectul, despre care se spune că se află în interiorul clădirii. Poliția a avertizat oamenii să rămână acasă. Momentan, nu se cunosc motivele care au stat la baza atacului.

Citeste si: Alertă ANM! Temperaturi de minus 22 de grade Celsius în România

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Actorul Orson Bean a murit după ce a fost lovit de o mașină

Citeste si: Intervenție dificilă a jandarmilor vâlceni la -17 grade Celsius. Trei oameni, blocați în mașină din cauza zăpezii

Suspectul s-a filmat în timpul atacului

Jakraphanth Thomma a postat imagini cu atacul său pe site-urile de socializare. Prima oară a postat pe contul de Facebook o poză cu un pistol cu trei seturi de gloanțe, împreună cu descrierea: ”Este timpul să vă entuziasmați” și ”Nimeni nu poate evita moartea”.

 

Ulterior, a mai postat o filmare, din timpul atacului, în care întreabă dacă ar trebui să se predea.

Între timp, Facebook a închis pagina atacatorului și a postat următorul mesaj: "Inimile noastre merg către victime, familiile lor și comunitatea afectată de această tragedie din Thailanda. Nu există loc pe Facebook pentru persoanele care comit acest tip de atrocitate și nici nu permitem oamenilor să laude sau să susțină acest atac“.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate