Atac în toiul nopții! SUA, țintele trei rachete. Breaking News

Un nou atac cu rachete a avut ca țintă Statele Unite ale Americii, anunță postul arab de televiziune Al Jazeera.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Atac în toiul nopții! SUA, vizate de cele trei rachete. Breaking News


In articol:

SUA se confruntă cu noi tensiuni în relațiile pe care le are în Orientul Mijlociu. Cel puțin trei rachete au lovit, în cursul nopții de marți, Zona Verde a Ambasadei SUA din Bagdad. Este al patrulea atac de acest gen din ultima săptămână, au anunțat doi oficiali de securitate irakieni, notează Al Jazeera.

Citeste si: Andreea Berecleanu a spus ce face după ce a renunțat la TV! Se va afla tot în fața camerei de filmat

Citeste si: Bianca Drăgușanu, urmărită în trafic de un admirator: "Nu trebuie să te jenezi că ești fanul meu"

Citeste si: Maia Morgenstern s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița s-a filmat în timp de a dat cu aspiratorul: „Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea!” VIDEO

SUA confirmă atacul cu rachete

Myles Caggins, purtătorul de cuvânt al coaliției conduse de SUA, a confirmat atacul și a oferit detalii despre situație. Conform declarațiilor, nu există victime după atacul cu rachete. Acum a ieșit la suprafață și faptul că în urmă cu o seară a mai avut loc un atac, rachetele lovind baza Basmaya, de lângă Bagdad, a dezvăluit poliția irakiană. Proiectilele au căzut în zona unei fabrici. La baza Basmaya se află un contingent al armatei spaniole. Până în acest moment, nimeni nu a revendicat atacurile.

Citeste si: Ultimele informații despre situația pandemiei la nivel global. UE închide frontierele, iar adunările în lăcaşe de cult sunt interzise în Turcia şi Germania

 

S-a descoperit acum. Soldați morți în urma raidurilor

Săptămâna trecută, mai multe rachete au lovit Camp Taji, la nord de Bagdad. În urma atacului, au fos uciși trei militari ai coaliției, inclusiv doi americani.

A fost cel mai mortal raid asupra trupelor SUA din Decembrie. Conform Al Jazeera, există informații că sâmbătă a avut loc un alt atac, soldat cu rănirea a cinci soldați. SUA susțin că primul atac poartă semnatură formațiunii Kataib Hezbollah, gruparea militară susținută de Iran.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate