Andreea Berecleanu a spus ce face după ce a renunțat la TV! Se va afla tot în fața camerei de filmat

Andreea Berecleanu a anunțat, luna trecută, că și-a dat demisia de la Antena 1, locul său de muncă în ultimii 17 ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Andreea Berecleanu a anunțat că renunță la munca sa în televiziune, ea dându-și demisia din funcția de prezentator al principalului jurnal de știri de la Antena. La momentul respectiv, Andreea Berecleanu nu a dat prea multe amănunte despre ce va face în continuare, dacă se va angaja la altă televiziune. Fosta prezentatoare tv a spus însă că are planuri mari pentru ea.

Citeste si: După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare anunță despărțirea definitivă de televiziune ”N-o să vorbesc urât despre nimeni, dar...”

Ei bine, la o lună după despărțirea de Antena, Andreea Berecleanu a făcut anunțul despre ce va face în următoarea perioadă, și că se va implica în afacerea soțului său, dr Constantin Stan.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Vestea care a paralizat-o pe Andreea Berecleanu! A aflat în direct ce a păţit fiul ei: "Am rămas fără aer şi fără voce"

Andreea Berecleanu a postat pe pagina sa de socializare un anunț despre clinicile dr Stan, dar dezvăluind astfel și ce va face ea în plan profesional în următoarea perioadă.

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram, luni, 16 martie 2020.

Citeste si: Ce a apărut pe contul Andreei Berecleanu după ce și-a anunțat demisia de la pupitrul știrilor? "Ce deranjează cel mai mult la Berecleanu este că..."

Andreea Berecleanu nu renunța la meseria de jurnalist după demisia de la Antena

Și cum probabil a primit foarte multe mesaje după această postare, Andreea Berecleanu a mai făcut câteva precizări. Fosta vedetă tv susține că va realiza, alături de soțul său, în următoarea perioadă, mai multe filmulețe educaționale.

”În calitatea mea de jurnalist, voi profita de timpul petrecut alături de soțul meu acasă și de spatiul din clinică, liber în aceste momente, pentru a face înregistrări video educaționale. Avem acum răgazul să venim în întâmpinarea întrebărilor voastre legate de medicină si chirurgia esthetică”, a scris Andreea Berecleanu într-un alt mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea cutremurătoare a jurnalistei care a murit cu laptopul în braţe, la fel ca Cristina Ţopescu! Diana Sorescu avea doar 26 de ani!

Andreea Berecleanu a dezvăluit ce s-a găsit lângă cadavrul Cristinei Ţopescu: „Era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său”

Cel mai sadic om. Cum ar fi ucis tatăl lui Alexandru Rafila sute de țărani. Lucia Hossu-Longin rupe tăcerea

Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Cine a ridicat până la urmă urna cu cenușa Cristinei Țopescu de la crematoriu! Nimeni nu se aștepta la asta! Cenușa va fi dusă în trei locuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies