Stiri

Atenţionare meteo! Vin zile cumplite: COD GALBEN de vânt puternic, ploi şi ninsori

Meteorologii au emis două noi atenţionări meteo pentru România! Urmează o perioadă cu vânt puternic, ploi şi ninsori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Atenţionare meteo! Vin zile cumplite: COD GALBEN de vânt puternic, ploi şi ninsoriicon photo

Specialiştii în meteorologie au emis două antenţionări meteo pentru zona Carpaţilor Orientali, Moldova, Oltenia. Conform textului, ne aşteaptă o perioadă grea, cu vânt puternic, precipitaţii consistente şi ninsori la nivel local.

MESAJ 1. Actualizare Atenţionare Meteorologică: COD GALBEN

Interval de valabilitate: 19 noiembrie, ora 10 - 19 noiembrie, ora 22

Fenomene vizate: ninsori în general moderate şi strat de zăpadă.
Zone afectate: zona Carpaţilor Orientali, Moldova.

Pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) în zona Carpaţilor Orientali şi în Moldova temporar va ninge în general moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 şi 50 km/h, în special în jumătatea de sud a Moldovei.

Interval de valabilitate: 19 noiembrie, ora 10 - 19 noiembrie, ora 20
Fenomene vizate: intensificări ale vântului, predominant ploi însemnate cantitativ. Zone afectate: judeţele Tulcea, Buzău, Brăila.

În judeţele Tulcea, Buzău şi Brăila vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…75 km/h. Vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar în jumătatea de nord a Dobrogei cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp.

MESAJ 2. Informare Meteorologică

Interval de valabilitate: 20 noiembrie, ora 06 - 21 noiembrie, ora 10
Fenomene vizate: polei, precipitaţii moderate cantitativ – ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova, intensificări ale vântului.

În intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte şi predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a ţării şi în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăşi 70…75 km/h.
 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune