Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Daniel de la Puterea Dragostei a recunoscut că între el și Marina au avut loc atingeri interzise.

Autor: M.B.

In articol:

Raluca Marina de la Puterea Dragostei este foarte îndrăgostită de Daniel. El, însă, nu își dorește să formeze un cuplu cu ea. Concurentul i-a oferit prietenia lui și spune că o poartă în suflet pe blondină, deși nu își dorește să fie într-o relație cu ea.

„Toată lumea știe că, într-adevăr, eu am făcut anumite greșeli față de Marina, dar le-am făcut pentru că sunt bărbat și să mă înțeleagă alții care mă judecă.

Dar eu, ca om, cu martori și cu toți din jurul meu de acolo, știu foarte bine că am ținut-o ancorată în realitate întotdeauna.

Apropo de distanță, nu ai cum când locuiești în aceaași casă... Ce să-i fac eu Marinei? Când vine sa te ia în brațe... Eu îmi doream, în primul rând, să o iau și eu în brațe pentru că mi-e drag de ea. Cum ar trebui, dacă Marina vine să vorbească sau ceva, ce să-i zic? Să fug?”, a spus Daniel despre relația lui cu Marina.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Reacția halucinantă a lui Daniel, fost concurent la Puterea Dragostei, când a fost întrebat dacă None are soție acasă

 

Dezvăluiri neașteptate

„Ce nu s-a văzut sunt nopțile petrecute împreună, de care știe toată lumea și de care eu am vorbit încă de când eram acolo pentru că eu nu am stat cu frica descalificării. E foarte simplu. Eu am făcut ce am vrut acolo și am făcut-o și pentru că mi s-a permis cu intenție sau fără, și pentru că e foarte greu un om ca mine să-l ții la distanță când își dorește ceva”, a recunoscut Daniel atunci când a fost întrebat cât de departe au ajuns apropierile dintre el

și Marina și dacă s-au întâmplat lucruri cae nu s-au văzut la televizor.

„Deci v-ați sărutat, v-ați iubit mai mult sau mai puțin....”, a spus jurnalistul, iar Daniel a recunoscut totul. „Categoric”, a răspuns el. „Dar astea au fost primele moemnte, când abia ne cunoscusem. Eu când am simțit că Marina o ia pe arătură am pus o barieră extrem de puternică, chiar dacă mulți m-au huiduit pe tema asta.

Am pus stop când am simțit că Marina se aprinde. Eu nu mi-am dat semaa, Marina a fost relaxată și ea și numi-am dat seama că se va îndrăgosti atât de tare. Eu am spus mereu, eu nu îi merit sentimentele Marinei. Eu, ca om, nu merit puritatea Marinei. Și am pus o distanță pe care am respectat-o. Marina îmi arăta uneori că ea este foarte matură. Ea este foarte matură, doar că se pierde în peisaj”, a mai mărturisit Daniel.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Giannis Ploutarchos, cel mai iubit artist grec, așteptat la aeroport de Andreea Podărescu! Concert de zile mari de Valentine's Day, la București!

Reacția halucinantă a lui Daniel, fost concurent la Puterea Dragostei, când a fost întrebat dacă None are soție acasă

Imagini sfâșietoare de la înmormântare! Un bărbat a murit în accident de mașină, iar calul lui a jelit pe sicriu

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies