Reacția halucinantă a lui Daniel, fost concurent la Puterea Dragostei, când a fost întrebat dacă None are soție acasă

O nouă controversă a apărut zilele trecute pe rețelele de socializare, în rândul fanilor emisiunii Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

O nouă controversă a apărut zilele trecute pe rețelele de socializare, în rândul fanilor emisiunii Puterea Dragostei.
Unele voci speculau faptul că None, unul din concurenții cu potențial de la Puterea Dragostei, ar putea "ascunde" o soție acasă, iar motivul pentru care s-a înscris la emisiune ar avea legătură mai degrabă cu banii și cu faima.
Deși mulți susținători, dar și cunoștințe din anturajul lui None au demontat această teorie, Daniel, cel care a trăit alături de el în casa Puterea Dragostei, a oferit un răspuns halucinant, ușor evaziv și care a născut și mai multe semne de întrebare.

"Nu, categoric nu. Și dacă are, e treaba mea? Și dacă venea unul acolo însurat, era treaba mea? Te duci acolo ca individ...Eu lucrez cu femei măritate, care e problema? Dacă îți place cineva luptă și cucerește-l. Cu bărbat, fără bărbat...Cei care urmăresc acest reaity ei să tragă concluziile astea, nu mă interesează ce are fiecare acasă. Eu am încurajat-o pe Marina să îl descopere mai mult pe None, tocmai că None mi s-a părut un băiat cu mult mai multă școală a vieții. ", a spus Daniel, în live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro.

None, fotografie suspectă cu o tânără

Fotografia care a ridicat semne de întrebare îl înfățișează pe None, într-un pat, în brațele unei domnișoare. Imaginea poate fi văzută aici.
Unii internauți au fost de părere că fotografia fusese făcută de curând, speculând și faptul că între None și fata din imagine ar fi o legătură mult mai specială.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate