„Au avut o moarte lentă, în condiții îngrozitoare”. Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale emigranților din camera frigorifică a camionului din Anglia

Cazul celor 39 de emigranți desoperiți fără viață în camera frigoririfică a unui camion, în Marea Britanie, a șocat pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cum au ajuns cei 39 de emigranți în camera frigorifică a camionul și ce s-a întâmplat cu adevărat. Momentan, acest caz este învăluit în mister. Șoferul,un bărbat în vârstă de 25 de ani din Iralnda de Nord, a fost arestat sub suspiciunea de crimă și se află momentan în custodia Poliției.

Anchetatorii cred că emigranții, 38 de adulți și un adolescent, au suferit cumplit în ultimele clipe de viață. „Au avut o moarte lentă, în condiții îngrozitore”, cred anchetatorii. Ei ar fi înghețat de vii în camera frigorifică în care temperatura era de minus 25 de grade Celsius. Ei ar fi petrecut acolo cel puțin 15 ore, până când ușile au fost deschis, într-o zonă industrială din Essex, ieri la orele 1.40 după-amiază.

În realitate, este posibil ca cei 39 de oameni să fi petrecut mult mai mult timp închiși acolo. Deși au ajuns imediat după apelul la 112, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru niciuna dintre victime.

Citeste si: Moment sfâșietor la ridicarea celor 39 de cadavre găsite în TIR. Poliștii fac o plecăciune, în semn de respect, pentru victime

fara descriere

Primele declarații din partea Poliției din Essex

Poliția din Essex face cercetări pentru a afla cine erau emigranții și din ce țară veneau.

„Serviciile de urgență au acționat imediat, dar, din păcate, toți cei 39 de oameni din camion erau morți. A fost lansată o anchetă pentru crimă. Șoferul TIR-ului, un bărbat de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat sub suspiciunea de crimă și rămâne în custodia poliției. În acest moment, nu am identificat de unde provin victimele și nici identitățile lor, credem că va fi un proces de durată. Este o tragedie și o zi foarte tristă pentru poliția și comunitatea locală din Essex. Vom continua să colaborăm cu agențiile partenere pentru a afla ce anume a provocat decesele”, a declarat Pippa Mills, reprezentantă a poliției din Essex, conform Daily Mail.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate