Au avut un șoc! O pensionară s-a măritat la 102 ani. Câți ani are bărbatul care i-a devenit soț. Nimeni nu se aștepta la asta

O pensionară de 102 ani nu a mai așteptat și a vrut să se mărite! Câți ani are bărbatul care i-a devenit soț peste noapte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! O pensionară în vârstă de 102 ani nu a mai așteptat nicio secundă și s-a măritat imediat. Este vorba despre o femeie din Statele Unite ale Americii, Phyllis, care a luat decizia de a se căsători cu John Cook, un veteran care pe 8 august va face...103 ani!

Bărbatul este un veteran de război de 100 de ani și trăiesc împreună într-un azil din Ohio. Pensionarul provine dintr-o familie longevivă. Mama lui a trăit până la vârsta de 106 ani, scrie CNN.

Cei doi au mers la tribunal pentru a depune actele și pentru a obține certificatul de căsătorie. Însă, printr-o minune, au aflat că se pot căsători pe loc și au făcut-o! Cei doi pensionari au o relație de un an.

Citeste si: Cumplit! Un pensionar a târât o fetiță de 12 ani în tufișuri și a agresat-o sexual. Întreaga scenă a fost filmată

Citeste si: Scene sexuale surprinse într-un părculeț din București! Trecătorii au rămas interziși când i-au văzut. A fost filmat totul

fara descriere

Citeste si: Șocant! Imaginea care a devenit virală! O mamă și-a pus bebelușul pe jos, în aeroport, apoi a butonat telefonul. E îngrozitor ce a urmat

„Nu ăsta era planul, dar eram acolo și ne-au spus că ne pot căsători. Atunci am spus: «bine, haide să trecem la treabă»”, a declarat John Cook, conform sursei citate.

„Sincer, ne-am îndrăgostit unul de altul. Știu că acest lucru poate suna forțat când vine vorba despre cineva de vârsta noastră, dar noi am făcut-o”, a spus Phyllis Cook.

Atât Phyllis, cât și John au fost căsătoriți de două ori, însă au rămas văduvi. Cei doi fac parte din azilul Kingston Residence din Sylvania.

„Suntem compatibili în multe privințe și am ajuns să ne bucurăm unul de compania celuilalt”, a mărturisit John.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate