Scene sexuale surprinse într-un părculeț din București! Trecătorii au rămas interziși când i-au văzut. A fost filmat totul

Scene desprinse din filmele pentru adulți au fost surprise într-un parc din București.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scene greu de privit în public au fost surprinse într-un părculeț din Capitală. Un cuplu a fost surprins în ipostaze intime, iar trecătorii au rămas uluiți. Ba mai mult decât atât, au fost și filmați.

În imagini se poate observa cum un cuplu, un tânăr și o fată întrețin relații intime în văzul tuturor. Conform legislației din România, acest lucru se pedepsește aspru, deoarece este ilegal să întreții relații sexuale în public.

Citeste si: Șocant! Imaginea care a devenit virală! O mamă și-a pus bebelușul pe jos, în aeroport, apoi a butonat telefonul. E îngrozitor ce a urmat

Citeste si: Românii care au scăpat din coșmarul din Grecia au povestit totul! ”Nu au mai reușit să iasă la timp. Nu am văzut niciodată în viața noastră așa ceva”

Citeste si: Cumplit! Două trenuri s-au ciocnit. 11 persoane au murit, alte 60 au fost rănite

Mai mult decât atât, tinerii par să fie lipsiți de inhibiții și își continuă ”treaba” în văzul tuturor. Îmbrăcați amândoi în roșu, au ”aprins” focul pasiunii pe iarbă, la periferia părculețului, fără să aibă nicio jenă că cineva i-ar putea vedea, filma și chiar amenda.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate