Vedete

Au venit prieteni si pleaca dusmani! Mariana Moculescu si Cristi Marin s-au certat in direct: "Tu nu stii ce a fost intre mine si ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Au venit prieteni si pleaca dusmani! Mariana Moculescu si Cristi Marin s-au certat in direct: "Tu nu stii ce a fost intre mine si ea"icon photo
 
Cristi Marin a cerut sa vorbeasca la WOWbiz despre acuzatiile aduse de Nidia si Horia Moculescu. Barbatul a venit in platou alaturi de Mariana Moculescu, cea pe care a ajutat-o la intoarcerea in tara, insa s-au certat in direct, in momentul in care Cristi Marin a sustinut in continuare ca a intretinut relatii sexuale cu Nidia Moculescu, fiica Marianei si a lui Horia. 
 
 
"Spune ca m-au amenintat patru oameni, acum cativa ani erau doi. Nu s-a intamplat asa cea. Minte cu nerusinare. Eu nu am vrut bani. Eu am castigat un proces. Tu nu stii ce a fost intre mine si ea. Mariana vorbesti neintrebata. Nu stii tu. Nu ai fost acolo. Ea a stat cateva zile la mine. Nu am mintit cand am spus ca am avut o relatie cu Nidia", a declarat Cristi Marin. 
 
 
"Intre Cristi Marin si fiica mea nu a fost nimic si punct. Nu a existat o relatie sexuala intre ei doi, niciodata. Asta va garantez eu. Educatia pe care i-am dat-o eu pana la 14 ani nu i-ar permite asa ceva. Daca aceasta persoana isi doreste notorietate il inteleg. Cu totii ne dorim. Daca stau la el asta nu inseamna ca trebuie sa-mi vorbeasca de rau copilul", a spus Mariana Moculescu.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune