Aurel Pădureanu, îngropat în datorii după ce i-a venit ultima factură la energie electrică! „De unde să iau o asemenea sumă de bani”

Soțul Corneliei Catanga nu știe ce să mai facă pentru a ieși din această situație disperată.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Aurel Pădureanu se plânge că a rămas singur pe lume, după ce Cornelia Catanga a murit anul trecut, după ce a dezvoltat o formă gravă de COVID-19. În urma ei au rămas lacrimi amare și suspine, iar soțul ei a fost, fără doar și poate, îngenuncheat de durerea pierderii sale.

A trecut mai bine de un an de când regretata interpretă de muzică lăutărească l-a părăsit, însă nici acum nu a putut să se obișnuiască cu faptul că ea nu mai este. 

După ce Cornelia Catanga s-a dus, nimic nu a mai fost la fel pentru Aurel Pădureanu. A pierdut casa în care a locuit alături de cea care i-a dăruit un fiu, iar acum locuiește cu chirie și încearcă să supraviețuiască de la o lună la alta, însă ultimele cheltuieli aproape că l-au îngropat în datorii. 

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Aurel Pădureanu, probleme financiare. Ultima factură la energie electrică l-a băgat în datorii: „A scăpat totul de sub control” 

Citeste si: Veste neașteptată despre Aurel Pădureanu! A anunțat la TV ce are de gând să facă: „Niciodată să nu ignori lacrimile unui om”

Soțul regretatei soliste de muzică lăutărească nu-și mai vede capul de probleme. Aurel Pădureanu tocmai ce-a primit factura la energie electrică, iar când a văzut cât are de plată pur și simplu a înlemnit, căci suma este uriașă.

Artistul trebuie să plătească 8.000 de lei, însă se jură că nu dispune de o asemenea sumă de bani și nici nu are de unde să-i împrumute, căci după moartea Corneliei Catanga nimeni nu a mai vrut să-l bage în seamă. De asemenea, bărbatul spune că nici măcar nu se justifică suma uriașă de pe factură, căci, spune el, nici nu a consumat atâta energie electrică. 

Citeste si: Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte pentru Aurel Pădureanu și Alexandru, fiul lor. Ce încearcă regretata artistă să le transmită de pe lumea cealaltă: „Am plâns în ziua aia”

Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un apartament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei. Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie”,  a declarat Aurel Pădureanu la un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, afectat după ce nu a fost invitat la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry! A mărturisit totul: „Nu m-a chemat nimeni. Ei sunt mai răutăcioși”

Fiul Corneliei Catanga urmează să se căsătorească în America: „O să fie o ceremonie simplă”. Aurel Pădureanu, detalii de ultim moment

Ce se întâmplă la un an de la decesul Corneliei Catanga?! Aurel Pădureanu este extrem de dezamăgit: „Mă doare sufletul”

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies