Veste neașteptată despre Aurel Pădureanu! A anunțat la TV ce are de gând să facă: „Niciodată să nu ignori lacrimile unui om”

Soțul Corneliel Catanga vrea să plece din România în America, acolo unde se va însura fiul său.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Moartea neașteptată și fulgerătoare a Corneliei Catanga l-a îngenuncheat de durere pe soțul ei, Aurel Pădureanu, care nici la mai bine de un an de când regretata interpretă de muzică lăutărească nu mai este nu și-a revenit din șoc. În continuare suferă și o plânge pe cea alături de care a stat decenii întregi și care i-a dăruit singurul său fiu, pe Alex.

Tânărul urmează să facă un pas important în viața sa. Este într-o relație serioasă cu o tânără care s-a stabilit în America și în perioada imediat următoare se vor căsători acolo. Aurel Pădureanu spune că nu este vorba despre o nuntă mare, ci ceva restrâns, în familie. Nu doar că va participa, ci spune chiar că va rămâne o perioadă alături de fiul său. 

„Ei vor să se căsătorească acolo, nu are o anumită potență financiară, o să facă o mică cununie acolo. (...) Să fiu sincer, trebuie să mă duc acolo, trebuie să mă duc lângă el, să-i dau avântul ăla. Dacă nu mă vede că sunt lângă el nu. Să mă duc după el să stau 5-6 luni de zile. El o să plece, o să stea un an, o să se mai întoarcă înapoi, nu o să stea definitiv, că e greu”, a mărturisit Aurel Pădureanu într-o emisiune televizată. 

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Aurel Pădureanu, acuzații la adresa prietenelor soției sale: „Atâta răutate” 

Citeste si: Fiul Corneliei Catanga urmează să se căsătorească în America: „O să fie o ceremonie simplă”. Aurel Pădureanu, detalii de ultim moment

Ba mai mult, în continuare soțul regretatei artiste spune că toată lumea l-a uitat. Nu doar familia, ci și prietenii care îi înconjura mereu pe el și pe Cornelia Catanga pe vremea când aceasta trăia. El spune că nu a primit nici măcar un telefon de la bunele prietene ale interpretei de muzică lăutărească în care să-și exprime condoleanțele. 

Citeste si: Aurel Pădureanu, afectat după ce nu a fost invitat la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry! A mărturisit totul: „Nu m-a chemat nimeni. Ei sunt mai răutăcioși”

„Toți, de când a murit Cornelia, de un an și trei luni de zile, nicio artistă nu mi-a dat un telefon, prietenele ei.(...) De ce atâta răutate. Niciodată să nu ignori lacrimile unui om”,  a mai spus acesta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă la un an de la decesul Corneliei Catanga?! Aurel Pădureanu este extrem de dezamăgit: „Mă doare sufletul”

Invitatul special de la botezul fiicei lui Nicole Cherry! Motivul pentru care artista își dorește cu ardoare ca persoana respectivă să fie prezentă

Ce s-a întâmplat după ce Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga: „Nu pot să cred”. Nici acum nu-și revine din șocul provocat de moartea ei

8 zodii își vor îndeplini visul săptămâna următoare. Astrologii au dezvăluit horoscopul săptămânii următoare

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies