Aurelian Preda, otrăvit de preotul Pomohaci? Dezvăluiri incredibile despre cafeaua otrăvită pe care i-a dat-o când l-a invitat la el acasă

Aurelian Preda avea motive să creadă că fostul preot Pomohaci l-ar fi otrăvit.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Aurelian Preda a făcut la un moment dat un interviu cu Cristian Pomohaci. După ce băut o cafea acasă la Pomohaci, artistul de muzică populară s-a simțit foarte rău. Preda a spus atunci că se gândește că Pomohaci i-a pus otravă în cafea.

Citeste si: Ana-Maria este cea mai nou concurentă de la Puterea Dragostei! Șoc pentru Roxana! A fost iubita lui Andy și acum îl place pe Bogdan Mocanu

Citeste si: Surpriză de ultim moment a organizatorilor! Cristi Minculescu va concerta la cel mai important festival international de muzică retro din Europa

Citeste si: Prima apariție a Mirelei Vaida după ce a născut a treia oară! "Mai trebuie să dau jos 6 kilograme" - Mămica are probleme grave cu băiețelul mijlociu: "Mă șantajează emoțional!"

 

”Sunt oameni care îmi dau mesaje și îmi spun: nu mai mori odată? Oameni dragi, oameni care s-au bucurat de suferința mea. Dar există un Dumnezeu care le judecă pe toate. Eu nu sunt supărat pe acele persoane, eu știu despre cine este vorba și le doresc tot binele din lume”, declara Aurelian Preda.

Apropiații lui Aurelian Preda îl arată cu degetul pe preotul Pomohaci

fara descriere

Apropiații lui Aurelian Preda îl arată cu degetul pe Pomohaci și povestesc cum ar fi vrut să-l otrăvească pe artistul de muzică populară.

”Într-adevăr, cafeaua pe care a băut-o la un interpret anume, nu vreau să-i dau numele, ar fi conținut ceva substanțe otrăvitoare, să zic așa. Acum, nu știu cât a fost de adevărat, lui i-a fost foarte rău în acea seară, a vomat foarte mult tot drumul. Într-adevăr, așa s-a spus, că acea cafea ar fi conținut o substanță otrăvitoare”, a spus fosta producătoare a lui Aurelian Preda.

”Mergeam la o filmare, fiind agasat de acest domn solist de muzică populară, a mers mai mult forțat și mi-a spus că nu și-a dorit să facă această emisiune și acolo. Într-adevăr, a spus că s-a simțit foarte rău după ce a băut o răcoritoare sau o cafea, nu rețin exact. I-a fost foarte rău, a apelat la ambulanță, i-a fost foarte rău plecând de acolo. A avut o perioadă foarte grea”, a declarat și confidentul lui Aurelian Preda.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate