Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Ce au descoperit legiștii

S-a încheiat autopsia lui Răzvan Ciobanu. Familia a primit rezultatele de la legiști

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat. Medicii legiști au făcut necropsia și în curând vor anunța și care sunt concluziile.

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat. Concluziile legiștilor

La morga Cimitirului Central din Constanța au ajuns părinții lui Răzvan Ciobanu pentru a prelua trupul neînsuflețit și a-l pregăti de înmormântare.

Deocamdată nu au fost făcute declarații oficiale despre cauza morții lui Răzvan Ciobanu. Surse de la morgă au declarat însă că Răzvan Ciobanu ar fi suferit în impact o lovitură la cap și ar fi avut o hemoragie puternică. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o fractură cranio-cerebrală, avea ruptură de organe şi o hemoragie internă foarte puternică. Rezultatele complete ale necropsiei vor fi gata abia peste trei săptămâni.  

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă: „Mi-e rușine să vă spun câți bani primesc, mi se face greaţă”

Citeste si: De ce nu reușesc anchetatorii să stabilească viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului! Ce au descoperit în mașină

Citeste si: Gabriela Firea, operată: "I-au găsit în colon o sârmă de 3 cm"

Medicul legist care s-a ocupat de autopsia lui Răzvan Ciobanu ar fi sosit cu întârziere la morgă. Rezultatele au fost oferite familiei. Deocamdată nu se știe decât că Răzvan Ciobanu a avut o hemoragie puternică la cap, susțin surse apropiate familiei creatorului de modă mort în a doua zi de Paște.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

De ce nu reușesc anchetatorii să stabilească viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului! Ce au descoperit în mașină

Sărbători triste pentru Carmen Șerban! Este vorba despre tatăl ei: "A fost resuscitat"

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă pentru a prelua trupul neînsuflețit al creatorului de modă! Mama lui este distrusă de durere

Șerban Huidu este revoltat! Ce a spus după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Era homosexual și…”

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies