Autorul tripei crime de la Stoeneşti s-a sinucis! Tânărul a murit în spital, după ce s-ar fi otrăvit

Autorul crimei de la Stoeneşti s-a stins din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş unde a fost transferat după ce s-ar fi otrăvit.

Autor: T.S.
 
 
Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, se pare că moartea acestuia este anchetată de poliţişti, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, după ce Laurenţiu Durleci, condamnat pe viaţă pentru triplu asasinat, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş.
 
“Este un dosar deschis.
Facem cercetări. Vorbim despre o moarte suspectă. El a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş. Cercetările se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti”
, a declarat Zamfir.

 

Laurenţiu Durleci ar fi fost transferat de la Penitenciar la Spitalul Judeţean Argeş pe 27 decembrie, cu suspiciune de ingerare de lichide necunoscute.
 
În aprilie 2016, trei persoane au fost reţinute, fiind acuzate că au intrat în casă peste o familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, şi au ucis trei persoane, printre care şi o minoră. Au murit atunci adolescenta în vârstă de 17 ani, tatăl ei şi bunicul. Cele trei persoane reţinute erau fostul iubit al minorei ucise, în vârstă de 20 de ani, cu care tânăra avea un copil, fratele acestuia, în vârstă de 24 de ani, şi tatăl celor doi, în vârstă de 57 de ani.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii halucinante ies la iveală despre Magdalena Şerban! Ce se întâmplă cu ucigaşa de la metrou în puşcărie

Câştigătoarea unui show de talente, criticată dur de un deputat din Parlamentul României! Ce l-a făcut să spună: ”Ruşine, Ana Munteanu!”

Carmen Harra, dezvăluire halucinantă despre soţii Maleon care s-au sinucis în ziua de Crăciun:"Ea l-a omorât pe el! L-a torturat..."

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies