Avem dovada! Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este îndrăgostit! Cine i-a furat inima ex-ului Ralucăi

Ricardo de la ”Puterea Dragostei” s-a despărțit de Raluca, partenera lui din timpul show-ului, a plecat în America să muncească pentru câteva luni și, în mijlocului unui scandal uriaș, presărat cu dezvăluiri de alcov, și-a găsit timpul necesar pentru a impresiona o domnișoară tare frumușică.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Chiar dacă, încă, nu se afișează împreună cu noua lui cucerire, Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, amorezat și, evident, impresionat de formele pe care Larisa le afișează cu mare generozitate pe conturile ei de socializare, iar inimioarele pe care i lke trimite, la fiecar epostare, sunt mai mult decât concludente când vine vorba de relația dintre cei doi.

Citeste si: Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Larisa, noua lui iubită

Citeste si: Secretul lui Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei”! A fost fotbalist de bază la singura echipă românească construită pe modelul Barcelonei

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să se răzbune pe Ricardo și îl târăște prin tribunale! ”Nu îl las să scape” EXCLUSIV

Larisa, noua iubită a lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, una dintre domnișoarele de oraș care impresionează la fiecare apariție prin restaurantele de lux sau cluburile de fițe prin care se învârtește. Studentă la Universitatea de Vest din Timișoara, Larisa se declară mare fană a echipei la care Ricardo a jucat fotbal, ASU Politehnica Timișoara, loc în care, probabil, l-a și remarcat pe Ricardo, în vremea în care acesta apăra buturile echipei fanilor alb-violeți.

fara descriere

Evident, Larisa nu este deloc inhibată în a-și expune viața de lux pe care o duce, conturile ei de socializare fiind pline-ochi de imagini care mai de care mai fierbinți din vacanțele de fițe de prin Dubai pe care domnișoara care l-a impresionat pe Ricardo de la ”Puterea Dragostei”. Și, am spune noi, după îndelungatele și desele vizite pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, în cabinetele medicilor esteticieni, nici nu are de ce, motiv pentru care Larisa, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” își pune de fiecare dată în evidență decolteul, buzele bine augmentate și, normal, fundul de care este extrem de mândră.

fara descriere

Ricardo de la ”Puterea Dragostei”, în proces cu fosta lui iubită, Raluca

Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să îl ”termine” pe Ricardo după ce acesta a făcut o serie de dezvăluiri cât se poate de intime despre ceea cxe s-ar fi petrecut între ei, în timpul și după show-ul moderat de Andreea Mantea.

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”, decisă să îl pună să plătească pe Ricardo Filip, fostul portar de la ASU Politehnica Timișoara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate