Secretul lui Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei”! A fost fotbalist de bază la singura echipă românească construită pe modelul Barcelonei

Ricardo Filip, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la ”Puterea Dragostei” este, de fapt, un fotbalist talentat care, printre altele, a jucat la cea mai importantă echipă din vestul României, ASU Politehnica Timișoara, echipa contruită pe ideea Barcelonei lui Messi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Portar extrem de talentat, încă de când avea 19 ani, Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei” a fost remarcat de divizionara secundă, ASU Politehnica Timișoara, el fiind, inițial, luat în probe pentru a apăra buturile echipei contruite de fanii alb-violeților.

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să se răzbune pe Ricardo și îl târăște prin tribunale! ”Nu îl las să scape” EXCLUSIV

Citeste si: Alături de Raluca de la Puterea Dragostei, Nelson Mondialul i-a făcut praf pe Mary, Adrian și Ricardo: „Cum Dumnezeu l-au primit acolo?”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei a primit o scrisoare neașteptată de la Raluca! Din America, el i-a transmis un singur mesaj înapoi: „Ești penibilă!”

Spre surpriza tuturor, Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei” s-a descurcat, la acea vreme, suficient de bine în meciurile amicale și în celedemonstrative, motiv pentru care, la doar 19 ani, el a ajuns la echipa din Timișoara înființată de fani și susținută financiar în baza abonamentelor, la fel cum este gândită și Barcelona lui Messi. Iar la acea vreme, concurentul care s-a iubit cu Raluca la ”Puterea Dragostei”, era mai mult decât încântat de faptul că va juca la echiopa simbol din Timișoara. ”În cazul în care domnul profesor îmi va da credit, vreau să demonstrez că merit să mă aflu acolo, în teren. Cu timpul, îmi doresc să fac pasul spre Liga I sau în străinătate, în ligile superioare”, spunea Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

De altfel, ca portar, Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei” era suficient de talentat pentur a avea șanse să joace și în campionate mai puternice. ”Am fost în Italia, chiar acum două săptămâni m-am întors de acolo. În Italia, după cum se știe, fotbalul e mult mai tacticizat, deși consider că noi, românii, suntem mult mai talentați decât ei. În schimb, ei sunt foarte disciplinați, foarte ascultători, nu se complică, joacă un fotbal simplu. De exemplu, când am fost la Piacenza, am jucat un amical contra celor de la Voluntari. Cei din staff-ul tehnic m-au întrebat câteva lucruri despre adversar, știind că eu sunt român. Le-am spus că e o echipă destul de bună din Liga I, de nivel mediu. Mă așteptam chiar să ne bată, le-am și spus că trebuie să fim atenți. Spre surprinderea mea, i-am învins cu 1-0, iar eu am intrat în repriza a doua a meciului. I-am bătut printr-un fotbal simplu, repet. E o cu totul altă filosofie acolo… Firește, și condițiile de antrenament sunt cu totul altele”, mai povestea Ricardo Filip de la ”Puterea Dragostei” care, și acum, este cotat pe siteurile de specialitate la valoarea a 25.000 de euro, chiar dacă nu a mai jucat fotbal de un an.

 

Ricardo de la ”Puterea Dragostei”, în proces cu fosta lui iubită, Raluca

Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să îl ”termine” pe Ricardo după ce acesta a făcut o serie de dezvăluiri cât se poate de intime despre ceea cxe s-ar fi petrecut între ei, în timpul și după show-ul moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”, decisă să îl pună să plătească pe Ricardo Filip, fostul portar de la ASU Politehnica Timișoara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate