Avem informaţii bombă despre întâlnirea dintre Jador şi Cristina Pucean! "Îi place de ea"! Asta schimbă totul în casa Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

Jador, întâlnire bombă cu Cristina Pucean! Uite unde se văd cei doi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Un zvon "bombă" circulă printre fanii emisiunii-fenomen Puterea Dragostei, după cum v-am spus şi în urmă cu o săptămână. Se pare că o blondă pe sexy pe care aţi văzut-o cu siguranţă la televizor sau aţi remarcat-o pe instagram ar vrea să-şi găsească jumătatea la Istanbul.

Citeste si: Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea! Atenţie, nu doar din cauza lui Bogdan Mocanu! "Femeile nestatornice" EXCLUSIV!

Ei bine, cârcotaşii susţin că blonda ar flirta deja prin mesaje cu Jador şi că şi-ar dori să-l cunoască mai bine. Cristina este una dintre dansatoarele favorite ale maneliştilor şi totodată un adevărat influencer pe instagram.

"Se aude că dansatoarea maneliştilor, Cristina Pucean, ar vrea să intre în casa Puterea Dragostei. Vorbeşte de ceva timp prin mesaje, pe reţelele de socializare, cu Jador şi se înţeleg foarte bine. Se aude că pentru el şi-ar dori să meargă la Istanbul. Deocamdată sunt doar zvonuri, dar cine ştie? Ar fi oricum un "pericol" pentru toate fetele din casă că este o femeie extrem de sexy care atrage toate privirile", a spus sursa noastră.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Întrebat de jurnaliştii WOWbiz.ro, recent, ce părere are despre Cristina, Jador a mărturisit că blonda îl atrage foarte mult.

Jador, întâlnire bombă cu Cristina Pucean! "În acest moment nu vrea să facă un cuplu cu nimeni din casă"

Citeste si: Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

"Mi-ar plăcea să intre Cristina în casă. Abia o aştept (râde). Eu mă înţeleg foarte bine cu ea. Este amuzantă, inteligentă, avem subiecte comune de discuţie...Şi nu pot să nu recunosc că mi se pare foarte atrăgătoare şi sexy. Sincer, aş vrea să o cunosc mai bine", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Dar informaţia WOW abia acum vine. Jador se pregăteşte deja pentru prima întâlnire cu Cristina. Cei doi nu s-au văzut faţă în faţă până acum, au vorbit doar prin mesaje, dar pe 28 iunie situaţia se va schimba. Tinerii vor urca pe aceeaşi scenă, la un club din Stuttgart, ea în calitate de dansatoare, iar el de artist.

"Cristina şi Jador se vor întâlni pe 28 iunie, la Stuttgart, la un spectacol, dar el şi-a propus să o invite în oraş. Îi place de ea şi în două-trei zile, cât vor sta în Germania, sunt toate şansele să se înfiripe ceva. El oricum în acest moment nu vrea să facă un cuplu cu nimeni din casă. I-au plăcut câteva fete, dar l-au dezamăgit", a spus sursa noastră.

Cap de afiş la evenimentul din Germania este şi Bogdan Mocanu, acesta bucurându-se de o popularitate de invidiat de când a intrat în casa Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate