Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea! Atenţie, nu doar din cauza lui Bogdan Mocanu! "Femeile nestatornice" EXCLUSIV!

Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Jador trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, cariera lui fiind într-o continuă ascensiune. Artistul lansează hit după hit, primeşte o mulţime de propuneri de concerte şi este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

 

fara descriere

Pe plan amoros însă, îndrăgitul solist nu şi-a găsit liniştea după despărţirea de Simina. Mulţi foşti concurenţi susţin că acesta ar iubi-o în continuare în secret pe brunetă şi că de aceea nu vrea să cunoască mai bine o altă fată din casă.

Citeste si: Jador, adevărul despre relaţia cu Cristina Pucean! "Este sexy, amuzantă şi inteligentă"! Se pare că tânăra vrea la Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

fara descriere

Jador, părere şocantă despre Roxana! "Spune că fata asta, într-o criză de nervi, e în stare să-i spargă cuiva o sticlă sau o vază în cap"

Cântăreţul spune însă, ferm, că nu mai este îndrăgostit de frumoasa ardeleancă şi că vrea să formeze un cuplu cu cineva din casă. Ei bine, surprinzător, numeroşi fani îi scriu că s-ar potrivi cu...Roxana şi nu cu Simona sau Bernadett, tinerele de care protagonistul nostru s-a arătat pe alocuri interesat.

Surse din apropierea lui Jador ne-au declarat însă că acesta nu s-ar cupla niciodată cu Roxana. Iar motivul nu este doar fosta relaţie a şatenei cu cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu.

fara descriere

"Roxana este foarte frumoasă, dar Jador nu a văzut-o niciodată ca pe o potenţială iubită. Nu s-ar cupla cu ea în primul rând pentru că ştie cât de mult a iubit-o Mocanu şi în al doilea rând pentru că îi este...frică de ea. Spune că fata asta, într-o criză de nervi, e în stare să-i spargă cuiva o sticlă sau o vază în cap. Spune că e instabilă şi periculos de vulcanică. Şi, mai mult decât atât, Jador judecă aspru femeile nestatornice", a spus sursa noastră.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate