Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, face acuzaţii grave: "Strigătul Alexandrei nu e la dosar"

Carmen Obîrșanu , avocata familiei Luizei Melencu, face dezvăluiri şocante.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Carmen Obîrșanu face acuzaţii grave despre modul în care se desfăşoară dosarul cazului Caracal. Avocata familiei Melencu a declarat că CD-ul cu apelul pe care Alexandra Măceșanu l-a făcut la 112 în timp ce se afla în casa lui Gheorghe Dincă nu există în dosar.

foto
Luiza Melencu - Alexandra Macesanu[Sursa foto: Facebook]

Carmen Obârşanu susţine că avocatul lui Gheorghe Dincă nu a citit dosarul, iar pe 18 noiembrie s-a ţinut al doilea termen

al procesului în care Dincă este judecat pentru uciderea celor două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

“Avocatul lui Dincă nici nu a citit dosarul și nici măcar nu a vorbit cu Dincă! Nu știu de ce nu a vrut să citească dosarul și de ce nu a vrut să vorbească cu Dincă. O săptămână m-am rugat de avocatul lui: «Du-te, domnule și citește dosarul, du-te și vorbește cu el!». Nu și nu, și nu, și nu! Ei, și Dincă știa că avocatul lui nu a citit dosarul! De unde știa el asta? Îmi pun întrebarea asta: «Cine i-a spus lui Dincă chestia asta?!». Avocatul avea niște copii din dosar, mi-a spus mie, avea niște declarații ale lui Dincă.Dar declarațiile lui Dincă nu sunt luate nici procedural și nu conțin nici lucruri reale. Nu știu cine-l învață pe Dincă, pentru că el este prelucrat tot timpul.

Cineva îl învață! Cineva îi spune ce să facă și ce să zică a doua zi. Așa a fost și când a fost în arest, așa a fost și la București. Nici declarațiile nu le-a scris în cameră. Nici înregistrările pe care le-au depus la dosar, în perioada în care el a fost sub supraveghere, nicăieri, niciunul din camera nu l-au întrebat ce scrie, dar el scria declarații în șir, foarte multe.
Nimeni nu l-a întrebat: «Bă, ce dr*cu scrii acolo?». Deci unde a scris și sub influența cui? Că el a zis o dată că era pus să scrie de mai multe ori și dacă greșea o lua de la capăt, în declarațiile acelea în care spunea ce le-a făcut fetelor, dar nu sunt probe în casa aia că a fost viol! Asta e treaba!”
, a dezvăluit Carmen Obârșanu pentru DC NEWS.

Citeste si:Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu și-a pierdut răbdarea și recurge la un gest disperat. Ce a făcut biata femeie pentru a pune presiune pe autorități

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu au răbufnit la Survivor: „Ne batem noi doi” - bzi.ro

Citeste si:Gheorghe Dincă vrea să-și demonstreze cu orice preț nevinovăția! „Monstrul din Caracal”, lovitură dură din spatele gratiilor

Avocata familiei Melencu este convinsă că probele au fost falsificate  şi compară acest dosar cu cel din "cazul Ciomu".

“Eu nu pot să-mi dau seama dacă este o măsură făcută să destructureze o filieră sau… nu știu, nu-ți poți da seama ce e acolo, pentru că toate probele sunt falsificate! M-am uitat! De exemplu, ceva evident, în 14 dispare Luiza, în 15 dimineața, un bărbat îl sună pe bunicul Luizei și îi spune că fata e plecată din țară. Bunicul sună la Poliție și îi dă numărul de telefon polițistului. Polițistul sună de pe numărul lui, de pe telefonul de serviciu, pe respectivul. Sună telefonul, nu răspunde, după care, polițistul trimite mesaj: «Vă caută Poliția Dioști!».
După care, îl sună din nou, deci e vorba de 2 apeluri și un mesaj. Ei, când se scoate desfășurătorul acelui telefon, se constată că s-a trimis doar un mesaj de la acel telefon. Doar mesajul! Apelurile nu mai apar! Cine a șters apelurile? Pentru că polițistul, acum o săptămână mi-a spus: Doamnă, telefonul a sunat, dar nu a răspuns nimeni și atunci am trimis mesajul. De ce au fost șterse apelurile? Ce alte apeluri au mai fost acolo și au fost șterse? Și la fel și de pe telefonul Luizei, sunt multe apeluri șterse, multe, și de pe telefonul lui Dincă, cel cu abonament sunt șterse foarte multe și nu poți să dai un pronostic, să spui ceva, dacă nu ai probe corecte! Unde sunt originalele? Și bătrânul (n.r.: bunicul Luizei) zice foarte bine: «Dați-mi originalele! Nu aveți dreptul!».

Ăștia, atât de proști au fost încât au tăiat ca în cazul Ciomu. Au tăiat și dintr-o parte, au tăiat și din altă parte, și tăieturile nu corespund! Pe telefonul lui Dincă sunt niște numere de telefon, pe listing (n.r.: listare, desfășurător), cică venit de la operator, sunt alte numere de telefon și, pe parcursul unei luni și jumătate, sunt cel puțin 13 numere de telefon diferite, numere în plus pe telefonul lui Dincă, față de listing. Păi de ce apar numerele, apelurile pe telefonul lui, dar pe listing nu apar? De ce?”, a mai declarat cunoscuta avocată, conform sursei citate.

"CD-ul cu strigătul Alexandrei nu este în dosar! Nicăieri!"

Carmen Obîrșanu susţine că s-au plantat probe cât timp procurorii au stat la poartă, ba mai mult, aceasta afirmă că CD-ul cu înregistrarea apelului efectuat la 112 de către Alexandra   în care cerea ajutor, nu apare în dosar.

“Bun, dacă tu știi că sunt moarte, unde sunt corpurile, că în butoi și în sac nu sunt! Acolo e o persoană tânără implicată, care cunoștea parte tehnică, iar noaptea, când au stat procurorii la poartă, s-au plantat probe, nu s-au șters probe! Nu s-au șters, s-au plantat! De asta nici nu au intrat! Ei știau că nu o mai găsesc pe Alexandra acolo, de mult dispăruse și ea a plecat pe picioarele ei de acolo. Toți am realizat! Iar câinele i-a dat în vileag. CD-ul cu strigătul Alexandrei nu este în dosar! Nicăieri!”, a spus avocata familiei Melencu.

“Acum, pe 16 decembrie, va fi foarte interesant, pentru că dacă refuză iar Dincă să dea declarații, sub alt pretext, o să insist musai să mergem pe probe, pentru că deja se apropie 2 ani și nu o să mai obținem niciun fel de probă la telefoane. Agenții de telefonie nu păstrează probe mai mult de doi ani, dar adevărul e că probele sunt la procuror undeva, pentru că nu ar fi atât de tâmpiți procurorii să nu facă adresă pentru acele probe. Eu cred că le au, dar le au în altă parte”, a mai dezvăluit Carmen Obîrșanu pentru publicația dcnews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat unde se află acum câinii lui Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”! ”Două cățelușe erau legate cu lanțul” Imagini cutremurătoare

Din cauza lor Alexandra Măceșanu nu a fost salvată! Ce s-a întâmplat cu polițiștii care nu au găsit-o după ce a sunat la 112

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Toţi şoferii din România trebuie să ştie asta! Modificare radicală la RCA. Intră în vigoare foarte curând

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Momente teribile. Cristi Borcea a vrut să se sinucidă. Cine i-a salvat viața

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies