Avocata familiei Melencu face dezvăluiri importante în cazul Caracal: „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“

Avocata familiei Melencu a declarat că au fost sustrase mai multe documente din dosarul Caracal, pentru ca fiica lui Gheorghe Dincă să fie protejată.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Documentul care poate face lumină în dosarul Caracal
Gheorghe Dincă, presupus criminal

Avocata Carmen Obârşanu a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte pentru a le demonstra judecătorilor că s-au sustras documente din dosarul Caracal. Ea a declarat, pentru Adevarul.ro, că a descoperit multe nereguli după ce a studiat cu atenție cazul.

Documentul care poate face lumină în dosarul Caracal


In articol:

Apărătoarea familiei Melencu susține că într-o poză făcută de anchetatori în dormitorul lui Dincă se afla o decizie de impozitare din 2019, emisă de Primăria Arad, pe numele fiicei lui. Carmen Obârşanu arată că acest document nu mai există la dosar și nu apare în niciun proces verbal.

„Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica.

Documentul care poate face lumină în dosarul Caracal
Documentul care poate face lumină în dosarul Caracal[Sursa foto: Adevarul.ro]

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a declarat avocata, pentru sursa citată. 

Ea a făcut declaraţiile miercuri seara după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova, unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul Carcal. Atunci, avocata Obârşanu le-a arătat judecătorilor tot ceea ce a descoperit.

Magistrații de la Curtea de Apel Craiova vor lua o decizie pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu pentru a începe procesul.

Gheorghe Dincă a plâns în sala de judecată

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a izbucnit în lacrimi, miercuri, în sala de judecată atunci când mama Luizei Melencu s-a apropiat de el și i-a pus o întrebare.

Monica Melencu a declarat, pentru Antena3, că Dincă a plâns după ce a privit-o de aproape în ochi. „M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat mama Luizei.

SURSE: Adevarul.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bătaia din parcare nu e prima la care a fost supusă Brigitte Pastramă! În trecut, bruneta a fost aproape mutilată. S-a aflat târziu despre asta

Dani Mocanu aruncă amenințări pentru lăutarii din România: ”Am să vă bat. Feriți-vă..”

Cea mai bună friptură de pui: pui mănăstiresc. Este pur și simplu delicios. Rețeta lui Radu Anton Roman

Culiță Sterp a lansat videoclipul la care, la filmări, a murit un om! Video

Un român din Spania s-a prezentat în fața polițiștilor plin de sânge! Ce a urmat este de necrezut: „Fratele meu este mort!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies