Avocatul familiei Luizei Melencu: „Cazul poate fi închis și nu se vor mai face căutări”

Avocatul familiei Luizei Melencu este de părere că Gheorghe Dincă este sfătuit de cineva în legătură cu ce ar trebui să spună în fața anchetatorilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Cazul celor două fete din Caracal care au dispărut a îngrozit România. Gheporghe Dincă a recunoscut că el le-a ucis pe fata de 15 ani și cea de 18 ani, dar spune că ele au fost singurele lui victime. Unele persoane cred, însă, că este posibil ca el să fi ucis mai multe tinere și să fie sfătuit de cineva ce să spună pentru a nu se da de gol.

„Are o strategie de o finețe și o elaborare incredibile pe care eu nu îl cred că în stare că ar putea să le înmagazineze, cred că cineva îl alimentează cu această strategie, în funcție de evoluția pe care o are cazul. Cred că a arătat a doua victimă pentru a închide cazul. În momentul în care aceste două fete sunt găsite moarte, ADN-ul confirmă că ele sunt moarte, cazul poate fi închis și se taie orice legătură cu orice alte persoane, nu se va mai săpa prin curți, nu se vor mai face căutări”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu.

Citeste si: Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor când le-a arătat unde a ascuns cadavrul Luizei! „Părea foarte sigur pe el”

Citeste si: Raed Arafat a făcut spectacol în direct! Cum vrea să îi convingă pe români să se vaccineze - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Ce spune un criminolog italian despre Gheorghe Dincă

Ursula Franco, medic și criminolog italian, a analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă și tehnica pe care a folosit-o și i-a făcut acestuia profilul psihologic. Specialista crede că este posibil ca ucigașul să fi avut mai multe victime, judecând după vârsta înaintată pe care o are.

„Nu cred că este sustenabilă ipoteza existenței unei rețele în cazul Măceșanu. Gheorghe Dincă este un singur prădător sexual violent. Dacă se va stabili că el le-a ucis atât pe Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, vom putea afirma că avem de-a face cu un criminal în serie cu două sau mai multe crime la activ, în diferite momente. Deseori, când se descoperă un criminal în serie, mai ales unul care, ca în cazul de față, este la o vârstă înaintată, se constată că numărul victimelor e mult mai mare.

Afirmațiile făcute de victimă, în timpul apelurilor la 112 confirmă teoria unui singur agresor. Într-un caz judiciar, pentru a ajunge la adevăr, trebuie să ținem cont de fapte. Alexandra a spus că a fost răpită, violată și bătută de un singur subiect, acest subiect fiind Dincă. Cele descrise de Alexandra corespund unui comportament clasic al unui serial killer, prădător sexual violent care acționează cu o tehnică precisă”, a declarat criminologul italian Ursula Franco pentru hotnews.ro.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

ANAF a declanșat războiul! Demonstrație de forță anunțată chiar de Florin Cîțu

Horoscop miercuri, 25 noiembrie. Acești nativi își vor întâlni marea iubire: Așteaptă de multă vreme la un singur pas distanță

Mircea Badea, reacție scandaloasă în cazul crimelor din Caracal: „E problema lor!”

Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies