Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor când le-a arătat unde a ascuns cadavrul Luizei! „Părea foarte sigur pe el”

Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetator în locul în care ar fi ascuns cadavrul Luizei Melencu. Ce a spus avocatul familiei despre comportamentul criminalului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor, după ce a fost arestat, că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. La domiciliul lui nu au fost găsite dovezi care să arate că fata de 15 ani nu mai este în viață.

Conform Cancan, autorul crimelor i-a condus pe anchetatori în locul în care ar fi ascuns cadavrul Luizei Melencu. Avocatul familiei spune că bărbatul a fost extrem de calm când a ajuns acolo și în discuția cu autoritățile.

Citeste si: Lumina divină care a apărut din senin la înmormântarea lui Marcel Toader! Toată lumea a fost șocată! Foto

Citeste si: Mama șoferului care s-a sinucis pe o autostradă din Germania, mesaj emoționant. A văzut totul live pe Facebook

Citeste si: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

fara descriere

„A fost foarte calm, metodic, senin aș putea spune, fără emoție, cu o anumită resemnare, cu precizie, traseul lui a fost exact, nu a luat-o pe ocolite, a știut exact locul pe unde să intre. A prezentat calm locul, a explicat exact ce a făcut. A trebuit să explice, să indice sacii. Părea foarte sigur pe el”, a spus avocatul familiei Melencu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate