Avocatul familiei Luizei Melencu: „Miroase a cadavru peste tot!”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a fost în casa în care Gheorghe Dincă le-a ucis pe fetele din Caracal. A spus că peste tot miroase a cadavru

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a fost acasă la Gheorghe Dincă. El a descris cum arată înăuntru și a sus că atât curtea, cât și interiorul locuinței miros a cadavru.

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea", a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

"Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător. Un dezastru organizat, aş putea spune. Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot", a mai spus el.

Citeste si: Sonya a plecat la magazin și a fost ucisă! Tatăl ei nici nu a putut să o recunoască din cauza rănilor: „Am apelat și telefonul a sunat...”

Citeste si: Izabela, prietena Luizei, atacată și amenințată: „Îți pun capul în gardul școlii!” Polițiștii i-au spus că o amendează dacă mai sună la 112, iar cei de la Protecția Copilului dau vina pe ea

Mama Luizei Melencu află din presă informații despre anchetă

Mama Luizei Nedelcu trăiește un coșmar de când fiica ei a dispărut, în luna aprilie a acestui an. Femeia este revoltată de felul în car a fost tratată de anchetatori și spune că află din presă informații despre cercetările care se efectuează în cazul răpirii fetei de 18 ani din Caracal.

„Săptămâna trecută am vorbit cu procurorii. Marţi au venit aici...Vrem să ştim despre ce este vorba, nimeni nu ne anunţă absolut nimic. Am aflat din presă că se fac căutări. Aş vrea să trăiască Luiza... Nu a fost nimeni alături de mine, am fost umiliţi, trataţi cu indiferenţă, am fost acuzaţi, duşi la detectorul de minciuni”, a declarat mama Luizei Melencu pentru un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Bărbatul care a executat un tânăr lângă București s-a baricadat în casă! E înarmat și a sechestrat un copil

Fetiță nou-născută, îngropată de vie! A fost salvată abia după opt ore VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies